Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból lewej strony

Polecane posty

Gość gość

witam,mam problem,od dłuższego czasu pobolewa mnie lewa strona,raz boli mnie lewa ręką,raz szyja i ramie,a raz lewa łopatka,dziś dodatkowo pobolewa mnie serce,na lewym ramieniu nie mogę nic nosić,tak samo jak podnoszę rękę do góry to mnie lewa łopatka boli bardziej,tak samo jak kaszle to łopatka boli mnie bardziej

Gość gość
ile masz lat? To może nie być nic ale czasami tak się objawia przechodzony zawał

Gość gość
28 lat,ta lewa strona boli mnie już ok miesiąca,na początku słabo bolało,ale teraz to nie mogę nawet leżeć na lewej stronie,nawet w ręce nie mogę nic mocniej ścisnąc,jutro właśnie chce gra do lekarza

Gość gość
a jak podnoszę coś lewa ręką,może to być nawet pusty kubek to zaraz mnie boli lewa łopatka i okolice serca.jakiś czas temu miałam też coś takiego że jak miałam spuszczona dłuższy czas głowę to z nosa leciała mi taka woda,rodzina mi nie wierzyła ,ale pokazałam im i się zdziwili jak to możliwe i co to jest ,wystarczyło że miałam np 5 -10 min spuszczona głowę i zaraz taka woda jeciala,ale wydaje mi się że to wszystko na tle nerwowym

Gość gość
miał może tak ktoś?

Gość gość
??