Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja..

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do facetów. Jak często i jak szybko od początku związku dziewczyny robiły wam "dobrze"? No i oczywiście pytanie do pań. Czy dla was "mokrość" w wyniku podniecenia jest wstydliwa? Ciekawi mnie to bo od kiedy jestem ze swoją dziewczyną to stało się jej obsesją. Jak mówi ona lubi robić mi dobrze, kiedy mój penis jest nabrzmiały, ale ona zarazem nie chce żebym też jej się odpłacił. Ona wręcz przemaka przez majtki kiedy ze mną jest i kiedy się o mnie ociera to czuć ten śluz. Zawsze kiedy sobie to uświadamia to odwraca wzrok jakby się tego wstydziła, chociaż moja sperma na niej jej nie przeszkadza, a kiedy mówię jej że podoba mi się jej "mokrość" tak samo jak jej moje reakcje to odwraca wstydliwie wzrok. Prawdopodobnie przełamie się prędzej czy później, ale chciałem wiedzieć czy moje rozumowanie jest sensowne. ;) Pozdrawiam.

Gość gość
Aha i nie chcę na swoją dziewczynę naciskać w tej sprawie i tak uważam że jest bardzo fajnie, jedynie dziwnie się czuję kiedy ona nie jest zaspokajana, dosyć jednostronna przyjemność z mojego punktu widzenia jest.

Gość gość
Witaj ja z moim partnerem bardzo często używamy do gry wstępnej różnych zabawek. Sama osobiście lubię jak mój facet, podczas gdy ja robię mu dobrze, masuje moją łechtaczkę wibratorem a później stopniowo wkłada go do środka. Wtedy nabieram coraz większej ochoty na niego czasem nawet szczytuję. jeżeli miałabym ci coś doradzić to spróbujcie gry wstępnej z zabawkami ale na boga nie jakiś tandetny tani syf z allegro bo to nie jest miłe w dotyku. My najczęściej kupujemy nasze zabawki na reddream.com.pl. tylko pamiętaj nic na siłę kobiety tego nie lubią powodzenia Ania.