Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagle przekladala spotkania az nagle...

Polecane posty

Gość gość

moja dziewczyna od przeszlo 2 tygodni nie chciala sie ze mna spotkac. co ciekawe - przez ten czas mielismy bardzo dobry kontakt esemesowo-telefoniczny. zaczalem drazyc temat, dlaczego nie chce sie widziec - przeciez dobrze nam sie rozmawia, a wczesiej widywalismy sie 1-2 razy w tygodniu. od poniedzialku przeklada spotkania "jutro", "jutro", "jutro". az chuj mnie zaczal strzelac. bylismy umowieni na dzisiaj i o 19:30 dostalem wiadomosc "zobaczymy sie jutro. tylko sie nie gniewaj". no to odpisalem jej, ze zobacze czy dam rade, na co ona "to nie potrzeba, czesc!" i strzelila focha. pewnie juz dzis sie nie odezwie i teraz pytanie - jutro mam zapytac czy sie widzimy czy dac sobie siana i czekaz az ona cos napisze?

Gość gość
czekaj aż ona napisze. ja podejrzewam, że coś jest nie tak z jej wyglądem- zjebała włosy, ma pryszcza lub coś w tym stylu i po prostu wstydzi się pokazać :-)

Gość gość
mowisz? :D po prostu bardzo chce sie z nia zobaczyc, stesknilem sie, ale nie chce wyjsc na desperata. to poczekam...

Gość gość
sądzę że to nie kwestia pryszcza tylko dostałeś od niej bana :D pojawił się ktoś lepszy ;)

Gość zakochanawlukaszu
Mysle tak samo jak ktos wyzej

Gość gość
na 99,9% nie. na tyle ja znam :P

Gość gość
A może grzyba załapała i czeka az sie wykuruje :p

Gość gość
haha, no kto wie :D w kazdym razie, to malolata. w dodatku jestem jej pierwszym. po prostu wiem, ze nie ma nikogo innego - w malej miejscowosci nie potrafilaby tego ukryc, a i po prostu nie jest z tych, ktore od razu kreca na boku. wlasnie podejrzewam, ze problem lezy, powiedzmy, "w pryszczu" albo w czyms tego typu, ze nie chce mi o tym wspomniec.

Gość gość
hahahah, klasyk. ale zaufaj mi - to po prostu nie ten typ :)

Gość gość
Jak dziewczyna? :)

Gość gość
Dalej mnie spławia. Nie wiem o co jej chodzi :( Bo na pewno to nie jest ten typ. Na 100%