Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskaffka93

Nie rozumiem o co chodzi...

Polecane posty

Jestem na studiach i mam malutki problem. Jest pewien chłopak. Na początku zdawało mi się, że mu się podobam, ze względu na spojrzenia. Jeszcze wtedy nie był w związku. Ale właśnie, tylko mi się wydawało, ponieważ próba nawiązywania kontaktu wzrokowego nie jest wystarczającym dowodem. Teraz jest związany z koleżanką z roku. Z każdym innym potrafi normalnie rozmawiac, natomiast nie ze mną. Zawsze gdy o coś pytam, bądź próbuje nawiązac rozmowę on tylko daje krótką odpowiedź i to wszystko. Dodam, że jestem strasznie nieśmiała i nie przychodzi mi to łatwo ;). Nie że jestem jakaś przewrażliwiona czy coś.. ale to jest średnio miłe.. Nie wydaje mi się żebym czymś go uraziła skoro nawet nie rozmawiamy.. Czy chłopaka może denerwowac mój wygląd? Czy może twierdzic że jestem tak brzydka że nie warto ze mną rozmawiac? Mam niestety sporo kompleksów, no ale aż tak odstraszająca chyba nie jestem... I jest to przykre..

Gość gość
nie wiesz i się nie dowiesz.. chyba ze zapytasz wprost a on odpowie. Ale jest przecież w związku wiec bez znaczenia czy zachowuje się tak bo mu się podbasz czy wręcz odwortnie.

Masz rację, jednak jego ignorancja nie pomaga podnieśc mojej samooceny.. Myślę, że jednak nie zasłużyłam na takie traktowanie ;).

Gość Masterchef
Myślę, że po prostu nie jest Tobą zainteresowany.. a co do ignorowania.. to nie mam pojęcia xd