Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kolega ma 22 lata a spotyka sie z 14stkami albo 15stkami

Polecane posty

Gość gość

nie myślicie że to troche masakra. Już chodzą o nim ploty że jest dziwny bo lubi takie duużo młodsze. O ostatniej pisał że to miłośc na zawsze na całe życie a po 3 latach go rzuciła . Teraz też z taką młodą kreci.. on nie rozumie że dziczyna w tym wieku na jednym chłopaku nie skończy bo chce poznac życie a on sie angazuje niepotrzebnie

Gość gość
jak obraca 14tki to znaczy, ze pedofil

Gość gość
i nie dziwie sie że ludzie o nim gadac zaczynają..

Gość gość
miałam taki przypadek. Tzn też kogoś takiego znam. Taki typ może lubi dziewice niewinne

Gość gość
Dziewczyny w jego wieku leca na starszych i wszystkie sa zajete wiec spotyka sie z mlodsza. 8 lat to nie tak duzo. Zreszta od spotykania sie do seksu daleka droga. Nie oceniajcie innych swoja miara.

Gość gość
Zazdrosnica dawala kazdemu a teraz juz nikt jej nie chce

Gość gość
nie jestem zazdrośnicą bo mam chłopaka którego kocham a on mnie. Po prostu mnie to dziwi

Gość dupaslonia
15 to już można seksić, poniżej to lepiej poczekać bo prokurator. Sam mam 23 lata i wolę młodsze dziewczyny. Najlepiej licealistki, bo one są dumne, że mają chłopaka studenta, który sam mieszka, bez rodziców i w ogóle. Bardzo chętnie zostają na noc, bo chcą się wyrwać już od rodziców i też mażą już o takim studenckim życiu. Bardzo lubią studencki klimaty i zapewne lubią się pochwalić, że mają chłopaka studenta i bywają na studenckich imprezach wśród swoich licealnych koleżanek. Jak byłem w liceum, to też dziewczyny latały za studenciakami, jak teraz jestem na studiach to licealistki tez latają za studentami.

Gość gość
no tak rozumiem. Ale tutaj chłopak skończył już szkołe a te dziwczynki chodzą do 2 gimnazjum.. nie dziwie sie że licealistki ze studentami chcą sie spotykac.. no ale pracujący chłopak z gimnazjalistką ? nie krytykuje go broń Boże ale sama bym sie tak nie odważyła

Gość dupaslonia
Jak pracuje to ma pieniądze, a żeby zaimponować gimnazjalistce to nie trzeba jakiś kokosów zarabiać. A z perspektywy faceta to im młodsza tym lepsza. Na co komu zblazowane 20ltaki szukające księcia, jak można taką młodą mieć, co łatwiej jej zaimponować.