Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia9865

Przez miłośc się tylko cierpi

Polecane posty

Gość zuzia9865

kto sie ze mną zgadza?

Gość gość
to prawda

Gość zuzia9865
nie chce już tak

Gość gość
O tak, całkowicie się zgadzam. I dodatkowo traci przyjaciół, bo kapitalne dziewczyny, z którymi możnaby konie kraść, niestety się zakochują, i już jest po przyjaźni :( W sensie, że przyjaźń damsko-męska nie jest możliwa, bo ja chcę tylko przyjaźni, a one czegoś więcej :(

Gość gość
nie ma lekarstwa na milosc.

Gość gość
przyjaźń damsko męska jest mozliwa. Dziewczyna powinna uszanować Twoją decyzję

Gość zuzia9865
przez chwile jest wspaniale, a potem tylko łzy i cierpienie przynajmniej takie jest moje zdanie, ludzie zamiast się kochać i szanowac, wzajemnie się krzywdzą

Gość gość
mi sie juz nic nie chce.

Gość zuzia9865
czy znacie szczęśliwe pary, które są ze sobą bardzo długo?

Gość gość
znamy

Gość Anica123
Ja jestem w związku 4.5 roku i ani razu nie cierpiałam w jego powodu. Cierpienie jest tylko w toksycznej miłości.

Gość gość
Miłość- pojęcie wymyślone prze bardów w średniowieczu opisujący stan pożądania wobec danej niewiasty. Tak powinno pisac w encyklopedii. A tak realnie-istnieje pożądanie,większe bądź mniejsze. Moja ostatnia laska stwierdziła że zanim mnie poznała spotkała się raz z kolesiem i się zakochała i go kocha, cóż gdzybym nazywał każdą taką znajomośc miłością to można powiedzieć że "kochałem" bardzo dużo kobiet. To było pożądanie w moim jak i jej przypadku.W jej trochę gorsze dlatego że pożądała coś czego mieć nie mogła i to powodowało większe emocje,facet jej zwyczjnie nie chciał-dla niej to była miłość, no cóż. Wieź pomiędzy ludźmi powstaje z czasem,nie ma czegoś takiego jak miłośc po jednym spotkaniu-nawet jak ktoś jest ideałem Ideałów nie ma- tzn. że masz niską samoocenę samego Siebie-uważając kogoś za ideał. A ludzie cierpią bo to nie jest już tak jak z naszymi starymi że się jest nawet jak jest źle-próbuje przejść kryzysy,teraz każdy ma w********-jak się nie podoba to nara, nie ma walki o drugą osobę. W każdym związku są kryzysy i to są testy "związku" dlatego rozwodów jest więcej niż ślubów i ludzi po 30 z bagażem szukających nowych "miłości"

Gość gość
Dodam tak- gdyby się ten facet związał z nią,wpierdzielił by się strasznie :) Toksyczny związek,byłem w takim ,typowy syndrom,jedna ze stron 90% pożadania druga tylko 10% , nie dała by mu żyć,24h smsmy na dobę żeby o niej nie zapomniał czasami....

Gość zuzia9865
Zgadzam sie z osobą powyżej już dzisiaj nie chce się walczyć o drugą osobe skoro można mieć nową, przykre to

Gość gość
Milosc wystepuje tylko w wikipedii jak pojecie

Gość gość
Potwierdzam definicja miłości powinna być zmieniona. Nastał taki czas, że nie istnieje w wersjach przedstawianych. A ludzi niestety nie da się zmienić coraz bardziej się wynaturzają.

Gość gość
rzucił mnie chłopak po 3 latach bo mnie nie kocha, miłości nie ma jest tylko cierpienie przez niego

Gość gość
A ja uważam, że jest. I czasem sprawia ból, ale też wiele radości. Kocham mojego chłopaka coraz bardziej.

Gość gość
Faceta jest za co kochac a kobiete eh

Gość gość
co eh?

Jest tylko przywiazanie,i fascynacja miłosci nie ma miedzy facetem a kobietą,hest tylko miłosc do dziecka matki babcia ojca...

Gość zuzia9865
Miłość między kobietą a mężczyzną jest tylko chwilowa, to nawet nie jest miłość tylko zauroczenie, bo prawdziwe uczucie przetrwaloby wszystko?