Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soulmatesneverdie

Co robić?

Polecane posty

Gość soulmatesneverdie

Zdawałam maturę w 2012, mam zaliczony 1 rok na UP, ale znudziło mi się tam. Rodzice chcą zebym zapisała się na studia, zrobiłam rejestrację elektroniczną na UJ, AGH i Na Akademii Krakowskiej. Kierunek - kulturoznawstwo (złozyłam też na UJ na adminstracje i politologie). Zdawałam rozszerzoną maturę z polskiego i angielskiego. No i matma podstawowa 72%. Mój problem jest taki, że zrezygnowałam ze studiów bo cierpię na problemy żołądkowe, tzn. czasami mnie skręca z bólu brzucha i nie dam rady wysiedzieć tak długo na zajęciach. Ponoć jestem zdrowa, więc nie wiem co to jest. Do tego złapałam ogromną depresję i miałam myśli samobójcze. Ten okres już minął natomiast ból brzucha ciągle występuje przy długim siedzeniu. Do tego wszystko mnie stresuje, jestem bardzo nieśmiała, małomówna. Chciałabym studiować w miłej, przyjaznej atmosferze i żeby nie było trudno zdawać egzaminy. Nie jedźcie po mnie, że jestem mało ambitna, ale napiszcie czy np Akademia Frycza byłoby odpowiednia w mojej sytuacji? Jak wyglądają plany zajęć?

Gość gość
idź do lekarza i poproś aby ci przepisał hydroxyzinum oczywiście powiedz mu to co żeś napisała w temacie