Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROBLEM Z ORGAZEM

Polecane posty

Gość gość

Zaczął się co prawda nie tak dawno, ale już mnie dręczy. Kiedyś przeżywałam wspaniałe orgazmy, trwały dość długo, były intensywne i przez ten czas czułam się jak w niebie, naprawdę. Ale od jakiegoś miesiąca już tak nie jest. Wszystko dzieje się jak zawsze, czuję, że dochodzę i jak wiadomo nadchodzi orgazm, tyle, że trwa bardzo krótko, jest mało intensywny i zaraz pojawiają się skurcze. Czuję go, ale tak krótko, że mnie to nie zaspokaja. I problem w tym, że tak jest zawsze. Chcę, żeby było jak dawniej, ale nie wiem, co jest nie tak. Miała któraś kiedyś coś podobnego? Wiecie, dlaczego tak się dzieje? :( wiem, ze to może wydawać sie dziwne, ale naprawdę tak jest..

Gość gość
Witaj, Szkoda że nie napisałaś ile masz lat,wtedy być może łatwiej byłoby mi odnieść się do tematu bowiem nasze zadowolenie i satysfakcja z seksu zależy chyba raczej od naszego wieku,zdrowia,samopoczucia i kondycji obojga partnerów. W moim przypadku jest podobnie,krótki, szybki i niepełny orgazm,brak zaspokojenia i satysfakcji. Niedawno na forum czytałam że orgazmu można się nauczyć,nie wiem na czym to polega, odkryłam też ostatnio że podczas masturbacji mam wspaniałe i długie orgazmy. Nie wiem, zastanawiam się czy porozmawiać o tym zeswoim partnerem. Magda.

Gość gość
Mam 16 lat. Tyle, że kiedyś było ok..