Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Mam 30 lat i nigdy nie miałem kobiety

Polecane posty

Gość gość
Wyluzuj chlopie! Na co ci kobieta? Lepiej zainwestuj w prostytutke. W zwiazku i tak nie mialbys co liczyc na wiecej seksu niz raz w tygodniu i to z kloda a tak bedziesz mial aktywna kobiete dbajaca o twoje potrzeby, ktora nie marudzi i jest niedroga w utrzymaniu. W ciagu tygodnia i tak czlowiek wraca zmeczony po pracy i nie ma sil na nic wiec akurat w weekend przyjdzie pani na godzinke i sie odstresujesz.

Jeden raz w tygodniu to dla mnie za mało ;)a w związku miałbym seks co dzień jak bym miał na to chętną dziewczynę ;)

Gość gość
a skąd ty to wiesz skoro nie miałeś kobiety nigdy? może one nawet nie będą cię pociągały skoro "sypiasz" z mężczyznami. martwisz się, że większość chłopców z okolicy, którzy są w twoim wieku miało już dziewczynę, ale pomyśl, że z pewnością żaden z nich nie miał chłopaka, tak jak ty :o

Gość gość
e tam chłopaka miałem tylko jednego !!! i spotkałem się z nim tylko z 6-7 razy w tym 4 to były całe noce w motelu xx Powiem tak do dziewczyn czuję większy pociąg emocjonalny - mogę się w nich zakochać --- a w facetach tego nie ma ! nie czuje tego do nich !!!

cześć Looooser Ten post gość dziś to mój post zapomniałem się zalogować !!!

Gość Looooser
🖐️

Ćwiczycie sport prawiki? Ja będę niedługo trenował pompki, tylko idę do sklepu najpierw.

a Looooser przeczytaj ten mój post z w tym temacie dodam do tego że kran w kuchni i łazience od wody jest pod napięciem !!! jak go się dotknie to czasami tak a czasami nie kopie :classic_cool:

Gość gość
To nie fajnie, ja mam malowanie domu. Ale robią to takie trochę pijaczki i czasem z tydzień nie przychodzą i więcej.

Gość gość
To ja, Looooser.

Ta wczorajsza awaria i ten kabel przepalony został zastąpiony tymczasowo innym ponieważ bez tej zamiany sprzęt elektroniczny mógłby ulec uszkodzeniu dlatego przed wymianom tego kabla ja miałem cały czas wyłączony komputer i itp Chociaż w jednym wtedy się spalił zasilacz ale go wymieniłem bo miałem zapasowy i też działa :)teraz niebawem raczej będzie wymiana instalacji na nową !!!

Oj bez tej wymiany było by kiepsko ale elektryk to wymienił i jak na razie jest okej ;)a bez tego nie można nawet było włączyć mikrofalówki !!!ta awaria była właśnie dwa dni temu

Gość gość
To pewnie dlatego że jesteś ble ble ble i jeszcze raz ble dla kobiet

Gość Looooser
Zaraz Brazylia-Kolumbia.🖐️

Patrzcie prawiki, na stadionie w Brazylii piękne kobiety z facetami. Dlaczego my takiego życia nie mamy?

Gość PixelComando
bo nie żyjemy w brazylii. polskie kobiety mi obrzydły. wredne roszczeniowe księżniczki. pozdrowienia dla prawiczków

Gość Ylon
ja za trzy lata będę miał 30.