Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Forum kaffe to miejsce do dyskusji dla prawdziwych mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
Oki słodko winna, caluję tam gdzie chciałaś i uciekam spać. Dobranoc i miłego samotnego grzebania raczkami w vaginie :*

Gość najglupsza z glupich
no i znowu cholera trzeba tego cholernego nicka za kazdym razem wpisywac:O pokretne to tylko wg ciebie:P

chyba wam sie fora popitolily:P na erotyczzny z tymi waginami:D

Gość lanser
nie trzeba wp[isywac klikasz na goscia wpisujesz litere n i wskakuje ci nick klikas zna niego i masz, analitycznie myslaca ofiaro losu :P

Gość gość
Najglupsza z najglupszych faktu nie zmienisz że jesteś głupia :(

Gość lanser
ty madry wyzej nawet nicka przepisac nie potrafisz :D

Gość gość
dobrze wiem, ze wystarczy jedna litera!! tylko, ze kiedys jak raz sie z jakiegos nicka napisalo to potem sam wskakiwal z automatu, wiec nie mam teraz tego odruchu po wpisaniu tekstu:P dotarlo;D?

Gość gość
Dotarło. Masz pusto w głowie i na bank na imię Ania :p

Gość lanser
nie wiem czy sam wskakiwal napisalem jak zrobic aby bylo nie zapamietuje takich bzdur jak to czy nick wskakuje :D wiec nie pisz ze trzeba wpisywac wystarczy litere wpisac ale jak zawsze musisz wyolbrzymiac i marudzic :D

Gość gość
NAJGLUPSZA Z NAJGLUPSZYCH to blad tautologiczny, wiec jak widac tez najmadrzejsza nie jestes:D

Gość lanser
ja czy ona ? bo mnie sie ania nawet podoba moge byc ania :D

Gość lanser
tez mialem to napisac ale stweirdzilem ze dywagacje na temat tego ze nie mozna byc naj... z naj.... jest bez sensu :D no i ze na pewno ty sie przyczepisz :D

Gość lanser
poza tym to facet jest znowu twoje myslenie zawodzi.

no przeciez napisalam, ze wiem, ze wystarczy 1 litere wposac, ale mam zakodowane po staremu:P no i kiedys te nicki byly u gory, a teraz na dole, wiec zapominam wpisac, bo jak pisalam wyzej kiedys z automatu to lecialo:P

Gość lanser
wyciagnij kosci pamieci to cie przeprogramuje i znowu bedziesz dzialala jak trzeba :P marudzisz!!!

Gość gość
a skad wiesz, ze to facet? czyzbys znowu byl tym kim byles:D?

Gość lanser
widze co i jak pisze nie trzeba byc einsteinem aby zauwazyc oczywista oczywistosc. no chyba ze ty mas zlepsze informacje widze ze po imieniu sobie gadacie :D

Gość lanser
skoro ciebie poznalem po 3 wpisach to i faceta moge poznac :D jak sie nie siedzi tu za czesto to czlowiek jasniej mysli, a moze to zalezy od dystansu sam nie wiem. teraz nie mam problemu z rozpoznawaniem tego co kiedys sprawialo mi znaczna trudnosc. moze kiedys za bardzo koncentrowalem sie na technice a teraz mam do dyspozycji tylko intuicje :D

taaa poznales po 1 zdaniu, ze to facet:D moze i tak, ja zawsze sadzilam, ze do kobiet przypierniczaja sie tylko kobiety, widocznie sie mylilam:D

Gość lanser
on pisze z toba od pierwszej strony ech to twoje logiczne myslenie :D wiec nie po jednym a po kilku stronach. przeciez to jego wyganialas na erotyczny przynajmniej wg mnie to ta sama osoba.

Gość gość
ja nie mam panela, wiec skad mam wiedzic kto do mnie pisze skoro nie jest charakterystyczny:D?

Gość gość
pewnie sie zemscil za to, ze napisalam, ze nie jest prawdziwym facetem, o ile to on:D

Gość lanser
ruszaj glowa i naucz sie deklinacji :P to bedziesz wszystko wiedziec. widze ze cos ci intuicja strasznie siadla naprawde, kiedys zadziwialo mnie ze zawsze wiesz kto jest kto i gdzies to zatracilas. pewnei negatywny wplyw tego pokretnego myslenia na inne zmysly. nadgarstek mi nawala musze konczyc :O dobranoc marudo 🖐️🖐️🖐️

Gość lanser
bingo ja uwazam ze to wlasnie ten :D swoja droga zemscil sie raczej za ta wagine

Gość gość
a co z moja deklinacja nie tak:D? kiedys to bylo kiedys:P teraz nikogo nie znam i sie nie wczytuje co kto pisze:P 🖐️