Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dolores_

Spaliłam ostatniego papierosa i...

Polecane posty

...bardzo chciałabym rano nie kupić kolejnej paczki. Zawsze sobie to obiecuję i... pękam :-( Napiszcie mi coś motywującego, proszę. Nie potrafię sobie z tym poradzić :-(

Gość gość
Kup sobie epapierosa z mocnym liquidem np. 18mg. Epapieros może być tani, ale olejek kup dobry - po miesiącu rzuciłam papierosy, najpierw paliłam mniej a teraz w ogóle nie pale (a wcześniej pół paczki dziennie).

Boję się że e-papieros może sie u mnie nie sprawdzic. Ja chciałabym się zmotywować i rzucić w cholerę bez wspomagaczy. Na różnych wspomagaczach już próbowałam i na dłuższą metę mi nie wychodziło. Kupuje fajki i popalam w tajemnicy przed synami. To upokarzające :-(

Gość gość
Rzuc w cholere to palenie, dobrze ci radze:) Ja nie pale juz 8 lat i jestem wciaz i nieodmiennie szczesliwa z tego powodu. Moge uzywac perfum, odzyskalam wech, i wreszcie nie smierdze tym paskudztem!!!! Mnie pomogly plastry antynikotynowe. No i odrobina silnej woli. Mozna, jak sie naprawde chce:) Nie pakuj sie w e-papierosy. To gorsze swinstwo niz normalne. Zreszta to tak, jakby zamienil stryjek siekierke na kijek...nie warto. Powodzenia zycze:)