Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kubaguzik1995

co się podoba dziewczynom u facetów ? rozwijam temat

Polecane posty

Witam tak z ciekawości mam pytanie na co lecicie ? (ogolnie to mam 19 lat i wiem że bd sam przez całe życie a tego życia mi długo nie zostało ) no ale miejsza bo więc mi się wydaje że macie w dupie jakiś romantyków ... nwm wgl po kij takie teksty że jesteś wartościowy i że dokładnie takiego szukam ,szkoda że jak takiego spotkasz to uważasz go za dziwaka ,po drugie to wygląd wiadomo facet musi miec jakas twarz bo jak ma brzydka to nie moze byc w autobusie ,tramwaju na pasach japicie się na jakiś niby przystojnych typów dla was bo jesteście łase na takich,po trzecie kasa patrzycie się kto więcej zarabia i to w sumie ok bo to jakiś wyznacznik kto jest lepszy ogolnie to zal mi anal sciska jak widze na filmwebie aktora noty od dziewczyn po 10 pod tematem ze gra slabo nie wie skad taka ocena pisza ze jest mega przystojny no to super to może Daniel Mąka (taki piłkarz) jest graczem klasy światowej bo nwm jest podobno przystojny ... tak czekam na jakas odpowiedz tylko bez wyzwisk prosze napisalem co sadze z kultura nie napisalem ze jakies szlaufy

Gość gość
Przepraszam,że nie doczytałam do końca...ale czemu zostało Ci mało życia...?

Gość gość
Czepiasz się. Tak jakby facec***atrzyli tylko na wnętrze, a nie oszukujmy się faceci chcą laskę z długimi zgrabnymi nogami, dużymi piersiami i piękną twarzą.

Gość gość
Wiesz co mam kolegów i pierwsze co to oceniają kobietę na podstawie ładnego tyłka ,biustu no i czasem twarzy. Jak rozmawiają między sobą to rzadko są komplementy odnośnie charakteru ,sposobu bycia jakiejś kobiety- tylko są wyłącznie dotyczące jej urody i tego jaka jest w lozku.

Gość gość
facet musi być atrakcyjny (kwestia gustu) i zaradny. ale pieniądze nie są tego jedynym wyznacznikiem - po prostu kobieta musi się przy nim czuć bezpiecznie i swobodnie, a oprócz tego spędzanie z nim czasu musi być przyjemne. tyle w temacie.

Gość gość
A przykład z aktorem też nie do końca trafiony. Aktor może być brzydki, oryginalnej urody, przez to często obsadzany jest w rolach charakterystycznych, kobieta aktorka prawie zawsze musi być piękna (mówię o aktorkach młodych)

Gość gość
Twarz mam przeciętną,ale zgrabny tyłek i nogi - od biegania. :) Mój facet,nie jest ani piękny,ani bogaty,ale jest umiarkowanie troskliwy i opiekuńczy.Uwielbiam go jednak za podobne poczucie humoru i optymizm. :)

mam psychoze,jestem aspołeczny ,wyzywaja mnie w duzej czesci dziewczyny ,mam problemy w rodzinnie nie wiecie jak to zyc z psychoza lezysz i nie spisz cala noc slyszysz jakies glosy w swojej glowie ,co do typiary niżej nie mówię o sobie jestem przyzwyczajony że babki w sklepie sprzedaja koledze szlugi na sztuki bo on jest taki fajny a ja mam morde szczura i jestem przyzwyczajony do gorszego traktowania i wyzywania ale dla mnie to nie fer że leca na wyglad dziewczyna a facet to co innego to w koncu wy sie malujecie ... dziewczyna nie powinna patrzec na wyglad.

Gość gość
Może kobiety Cie omijają,bo masz chamski sposób wypowiadania sie o nich? co to za tekst "typiara" , "morda"...

Gość gość
Skoro jesteś aspołeczny,to przecież w ten sposób odpychasz dziewczyny i wygląd nie ma tutaj znaczenia.

Gość gość
Idź do jakiegoś specjalisty albo na terapie dla ludzi aspołecznych

Gość gość
mężczyzna NIE musi być piękny ani przystojny. jedyne co musi, to musi być zadbany. jeżeli dbasz o swoje ciało, to wygrałeś :D laski naprawdę skupiają się na charakterze. a te pustaki, które lecą tylko na wygląd (obojga płci) trzeba olać.

Gość poljakludak
Musi mieć pełny portfel...

bylem u psychologa ze jestem aspoleczny pod wzgledem takim ze malo mowie wyslal mnie na terapie uzaleznien bo mialem problem z narkotykami z tad w sumie psychoza ktora mam do dzis napisalem ja jestem przyzwyczajony wkur.. mnie tylko to że mnie wyzywacie od brzydkich ryjów jak by dziewczyna sobie zapracowała na urode ... i lecicie na tych ladnych chociaz nic nie zrobili podobno moj znajomy jest zaradny tak uwazaja laski co z tego ze zawsze go ogrywalem on jest zaradny ogolnie tak zaradny ze zastawia rzeczy za narkotyki hahaha

Gość gość
The females who cannot afford the branded designer bags have an alternative in the kind of replica handsbag. By carrying this bag a woman can look like a celebrity it is what for which they http://qualitybb.co.uk desire always. Most of the bags are perfectly replicated are made out of high quality materials,so there is no compromise on the standards are also cost effective,making them desirable. Since the replica handbags principle is to be honest with the idea of each replica hermes handbags,they never give up on the standards, craftsmanship material.The replica handbag makers think that every girl deserves special attention from everybody that it makes it feasible for them to afford the fashionable appearance elegant lifestyle. There besides lots of others, http://fakewatches001.co.uk/omega who offer heavy discounts on their products. There is also that is dedication to delivery after sales services is sacrosanct. All you require to do is book your hermes replicas right away!