Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniqqa86

ciąża

Polecane posty

Gość moniqqa86

witam was dziewczyny i nie tylko:) ale pytanie kieruje do dziewczyn /kobiet. od paru dni źle sie czuje boli mnie czasem glowa i mam mdlosci jednak nie wymiotuje tylko to odczuwam że jest mi źle poza tym okres mi sie spoznia juz jakiś 17 dzień i często biegam siusiu do łazienki :( poza tym dzisiaj przed wyjsciem do pracy miałam jedna krostkę a teraz patrzę w pracy w wc i mam prawie że całą twarz zapryszczoną! :(:(:( nie mozliwe zeby to bylo od kremow bo ich nie stosuje uczeln zadnych czy alergii tez nie mam nadodatek czuje sie ciagle zmeczona (a do pacy zawsze wstawalam o 5) a teraz wstac o 5 to jakieś mordęgi... biust też pobolewa, jednak tylko na sutkach...nie wiem juz czy to moze byc ciaza ?? miała ktoras z was podobnie? proszę o rady i wsparcie :( np teraz jest mi niedobrze a siedze w pracy i musze tu przettrzymac do 17 kolejny dzien meczenia sie:(

Gość gość
Dlaczego się tak męczysz.. jeśli była szansa że zaszłaś w ciążę to kup test ciążowy i będziesz miała jasną sytuację. Niepewność jest najgorsza!

Gość gość
a co mądralo dzieci sie z czego biorą jak nie z ******** :) :) tępa dzido ;)

Gość gość
pomocy!!!!!!!!!!!