Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nocleg dla 4 osób na kwaterze w Sopocie 160 zł , zdzierstwo ?

Polecane posty

Gość gość

mały pokój i łazienka wspolna na korytarzu z innymi , 160 zł na dobę , to normalna cena czy nie ?

Gość gość
jak dla wszystkich 4 160 to tanio jak po 160 tonormalnie

Gość gość
gość wyżej nie mógł już lepiej tego ująć

Gość gość
dla wszystkich pokoik gościnny z łazienką wspólną korytarzu pokój ma wersalke i 2 kozetki

Gość gość
czego wy tam sie pchacie drogo zimna nie ma co jesc a jeak jest to kawalek mrozonej ryby ze zdecghla sorowka i starw fryty 40 45zl a gdzie reszta??ludzie szkoda kasy i zdrowia za 2300 macie 2 tyg w cieplych krajach 160 -to normalna cena ps pochodze 3 miasta

Gość gość
Ja np. uwielbiam Sopot i nasze morze. Wolę niż np. kamienistą CRO. A jedzenie też jest 100 razy lepsze. Jest taka super smażalnia idąc od mola w stronę Gdańska. Polecam halibuta z pieczywem czosnkowym. Nigdzie na świecie nie jadłam tak dobrze zrobionej ryby.

Gość gość
za drogo jestw pl nie jezdze od lat

Gość gośamć
Bardzo śmieszne, za taką kasę to można mieć jedynkę w miłym hoteliku na obrzeżach, a tu kisić się w cztery osoby w jednym pokoju... Raczej drożej niż taniej ci się marzy.

Gość gość
nawet nie wiedziałam, że w Polsce jest aż tak drogo. Ja 3tys, płacę za 4 osoby za sam apartament 3 tys. na 2 tygodnie w Hiszpanii.

Gość gość
ja bym tam nie pojechala i zadarmo

Gość gość
To jest 160 zł za osobę na dobę, czy 160 zł za osobę na dobę? Jeśli ta pierwsza opcja to tragedii nie ma. Ja niedługo jadę do Łeby i będę płacić 35 zł za osobę na dobę za wynajęcie pokoju z łazienką i balkonem.

Gość gość
pisałam 160 na wszystkich na dobę ! ciasny pokój i nie ma łazienki tylko łazienka wspolna z 7 innymi rodzinami na korytarzu mąż się nie zgodził , wg mnie jak na takie warunki to drogo , własciciele kwater chyba chcą na drugi dom zarobić podczas wakacji

Gość gość
to jest tanio. Zwłaszcza że wysoki sezon. Ale ja bym wolałą dopłacić niż się gnieździć.

Gość gość
to po co wybierasz tak drogie kurorty?Sopot to wiadomo-moda, szpanerstwo, prestiż miejsca. Jest tyle innych tańszych miejsc letniskowych,że jak oszczędzasz to trafiłaaś z Sopotem jak kulą w płot

Gość gość
zrozum, że to jest Sopot- jeden z lepszych kurortów. Za 160 zł to nawet nie znajdzie się pola namiotowego. Chcesz, żeby było tanio , a szukasz najdroższego miejsca. Bez sensu.

Gość gość
ja akurat nie lubie cichych wsi i małych kurortów, lubie duże aglomeracje gdzie coś sie dzieje na kwaterze nie siedzimy , od rana do nocy nas nie ma chcę tylko bagaże gdzieś zostawić i kimnąć się w nocy nie potrzebuję luksusów, dużych łóżek i pięknych mebli mam swój dom komfortowy gdzie to mam więc po co mam jechać nad morze żeby siedzieć w czyimś domu ? powtarzam - od 9 do północy nas nie ma

Gość gość
to kuźwa o co ci chodzi?Lubisz duże miasta i komfort to płać

Gość gość
To się kimnij na ławce na molo i nie marudź. Nie ma to jak zubożaly polaczek na wczasach. Za darmo raczej nikt cię nie przenocuje, bo ci ludzie z czegoś chcą żyć. Jeżeli 160 zł to jest dla ciebie dużo, to oznacza tylko tyle, że nie stać cię na te wczasy.

Gość gość
przecież pisałam że nie chce komfortu

Gość gość
nie mam zamiaru płacić bo mnie stać , płaci się za coś co na to zasługuje a stać mnie nawet na safari ale to nie znaczy że mam tyle samo zapłacić za klite bez łazienki tyle kasy bo mnie stać nonsens

Gość gość
normalna jesteś?to wynajmij coś innego i nie marudź bezdurno

Gość gość
Wiesz, w d***e byłaś i g***o widziałaś. Ja 2 lata temu za 4 os domek w Sopocie płaciłam 400 zł. Jakby nie było mnie stać to pojechałabym na Roztocze i domek w podobnym standardzie znalazłabym za 150 zł. Tyle, że jest różnica miedzy Sopotem, a Krasnobrodem. Kumasz w końcu czy nie.

Gość gość
i własnie tak zrobiłam, wynajełam coś innego, wynajęłam dom na 2 tygodnie nad jeziorem

Gość gość
Skoro Cie stac na safari to dlaczego nie wynajmiesz pokoju w normalnym hotelu w Sopocie? Bedziesz miala wlasna lazienke i inne luksusy i bedziesz wiedziala za co plcisz

Gość gość
w Polsce jest za drogo , za tą kase 5 dni co wydam w ekskluzywnym hotelu w Polsce mam 2 tygodnie w egzotycznym kraju z wyżywieniem, wolę dać bagaż do przechowalni i przespać się na ławce niż dawać złodziejom

Gość gość
No w końcu. Chcesz mieć namiastkę Sopotu, to zapraszam na roztocze nad rzekę Sopot. Umiejętnie można poszpanować, że było się na wakacjach w Sopocie czy nad Sopotem , dla niewtajemniczonych to i tak będą takie ala luksusowe wakacje.

Gość gość
Zdzierstwo to jest w Grand Hotelu. Za bungalow małżeński z okazji rocznicy ślubu mąż płacił 1500 zł za dobę:( Ale cudnie było.

Gość gość
chciałam tam pojechac bo nigdy nie byłam tam i nie widziałam molo a najbardziej rozsmieszyło mnie jak ktos pisze - bo mnie nie stać mam dużo pieniędzy ale to nie znaczy że zapłacę wszystko co ktos zażąda pójdę np kupic sobie rybę i sprzedawca mi powie - 600 zł więc mam zapłacić bo mnie stać i mam tyle :D mam dużo na koncie więc rozdam normalnie kase każdemu co ktos będzie chciał :Dhahahahaha dziwne myślenie większości polaków jest:D

Gość gość
no fajnie, pochwaliłaś się ,że cię na wiele stać to teraz czas ruszyć nad jezioro

Gość gość
Dalej nic nie rozumiesz.Eh Każdy kto ma troche pieniędzy , niekoniecznie dużo. Jeżeli był kiedyś gdziekolwiek, to wie, że 160 zł dla 4 osób za nocleg to kosztuje nawet w jakiejś pipidówce, a co dopiero w Sopocie:( Czuję, że i tak skończysz ten urlop pod namiotem nad Wisłą.