Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nocleg dla 4 osób na kwaterze w Sopocie 160 zł , zdzierstwo ?

Polecane posty

Gość gość
drogo! ja z mezem co roku jezdzimy nad morze do roznych miast i nigdy nie placimy wiecej niz 25 zl za osobe/doba i mamy wlasna lazienke! trzeba dobrze poszukac, a nie leciec na drozyzne!

Gość gość
następna turystka za grosze. 25 zł to nawet nie ma pól namiotowych, hahaha

Gość gość
bzdury pisza ci, co uwazaja, ze taniej niz 40 zl za osobe sie nie znajdzie i to bez lazienki! chyba jestescie bardzo leniwi i bogaci, ze nie chce wam sie dup.y ruszyc i poszukac lepszego i tanszego miejsca, ale wasze pieniadze wasza sprawa :D

Gość gość
gosciu powyzej nie osmieszaj sie, chcesz przeplacac to prosze bardzo :)

Gość gość
polaczek na wczasach z funduszu pracowniczego,, wczasy pod gruszą"- szkoda, że polikwidowali wam te pracownicze ośrodki, chociaż wstydu byście nie robili

Gość gość
a co to za wstyd szukac tanszych opcji? wstydem to jest krasc miernoto... widze ze wy jestescie z tych co to "postaw sie a zastaw sie", najlepszy samochod w miescie na pokaz ale mieszkaja po 6 w 2 pokojach hahahaha

Gość gość
bylam za 20 zl w Lebie poza sezonem, da sie

Gość gość
nie mierz wszystkich swoją miarką szukać taniej to nie jest wstyd ale jeśli ktoś chce nie wiadomo co i nie wiadomo gdzie za marne grosze to jest co najmniej smieszne jak kogos nie stać to zwyczajnie nie jedzie a nie pisać , że 40 zł to zdzierstwo

Gość gość
40 zł na osobę to nie jest drogo. Ja kilka lat temu płaciłam 65zł za pokój jedynkę, też łazienka na korytarzu.

Gość gość
Nie porównuj Łeby do Sopotu, bo nie ma co porównywać. Tym bardziej cen w okresie szczytu i po sezonie.

Gość gość
ale w Kolobrzegu jest taniej, mniej ludzi, może jedźcie do kolobrzegu? mnie sie bardziej tam podobalo niz w sopocie, w sopocie za dużo ludzi i wszyscy tacy jacys zadufani w sobie, w kolobrzegu nie widać tego lansu na ciuchy i wiecej jest staruszkow.

Gość gość
nie napisalam ze to jest zdzierstwo, tylko ze mozna znalezc taniej :) jesli chcecie mozecie placic 40 zl za osobe, ja wole placic mniej :)

Gość gość
11:46--wiadomo że za pokój jednoosobowy placisz więcej a 4 osoby hurtem wychodzi taniej na łebka, czy potrafisz mysleć logicznie i matematycznie ?

Gość gość
Ja też w tym roku ruszam do 3city, głównie z uwagi na dzieciaki, morze już widziały, ale chcemy połączyć możliwość plażowania, z możliwością pokazania dzieciakom czegoś nowego (zoo, oceanarium, starówka w Gdańsku, itp.). Szukałam mieszkania, samodzielnego i powiem ci, że 160 zł za te warunki jak piszesz, to drogo. Drogo, bo słabe warunki. Ja znalazłam mieszkanie w Sopocie za 200 zł, 2 pokoje, nawet przytulne, w miarę ładne i schludne. Co prawda ostatecznie nie wzięliśmy go, bo mąż stwierdził, że jednak woli co innego, bardziej mu chodziło o to, że tam nie było typowego parkingu, tylko takie miejsca do parkowania, jak to pod blokowiskami jest. Ale z okna widać byłoby auto. Ostatecznie zarezerwowaliśmy apartament blisko morza (max. 5 minut piechotą, tyle co wyjść z osiedla i przejść przez ulicę, potem krótką alejką 20 metrów i plaża), to za 330 zł /doba. I to uważam, że drogo, choć też nas stać. No ale coś za coś. W każdym razie, jak poszukasz, to w zbliżonej cenie znajdziesz coś lepszego (mówię o okolicach 200 zł).

Gość gość
Akurat zaplaci 200 zł, jak dla niej 160 to jest zdzierstwo. Swoją drogą to załosne , zeby na wczasach mieszkać w blokowisku.

Gość gość
a wyobraźcie sobie, że kiedyś nocowałam w pewnym pensjonacie w Sopocie, cena kosmiczna, 120zł za pokój jedynkę, a tam nie ma nawet czajnika, wg mnie to przesada żeby za taką cenę nie było głupiego czajnika

Gość gość
Kiedys byl tam camping nr 19- byłam tam 7 razy, szkoda, że już go nie ma

Gość gość
"polaczek na wczasach z funduszu pracowniczego,, wczasy pod gruszą"- szkoda, że polikwidowali wam te pracownicze ośrodki, chociaż wstydu byście nie robili" Kim Ty jesteś, co??!! Buractwo i chamstwo wychodzi z tej drwiny, aż oczy bolą czytać...

Gość gość
A ktos ci karze czytać:)

Gość gość
Oj, tam. Urażona jakaś, ale socjalnie uposażona:P

jakbys dzifko miała zapłacić 100 euro za pokój w byle jakim hostelu w Paryżu to byś dopiero oczy otworzyła. 40zł to jest TANIO w chuj.

Gość gość
za drogo jestw pl nie jezdze od lat

Gość gość
nie jest za drogo tylko ty jesteś dziad

Gość gość
slonko ja jezdze do europejskich kurortow ahhaha nie nad zimne brodne morze, za to nawet 3e bym nie dala

Gość gość
Analfabetka w europejskich kurortach i później śmieją się z polaczków buraczków, eh