Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesli kobieta ma ładną figure ale brzydką twarz..

Polecane posty

Gość gość

nie, że ja tak wyglądam. Ale obserwuje na facebooku np. jak znajomi obserwują profile dziewczyn pseudo modelek gdzie figurę naprawdę mają 90-60-90 włosy długie ładne ale twarz zupełnie nie pasuje do reszty. Niby kobieta szczupła ale ta twarz psuje wszystko bo jest brzydka. Ciekawa jestem jak jest z Wami? Też tak macie że jak reszta jest ok to twarz nie ma znaczenia?

Gość gość
halo

Gość gość
Ja bym nie dal obciagnac kobiecie z brzydkim ryjem!

Gość gość
bo wszedzie o tym piszesz , na każdym wątku jest jakas p...

Gość gość
mi sie wydaje ze twarz jest jednak najwazniejsza...zdj ladnych wlosow facet wstawi do portfela? albo szczuplych nog? no raczej nie tylko twarzy

Gość gość
Jeśli patrzeć na to pod względem zdjęcia do portfela to ma sens, ale kiedy facet podnieca się taka kobieta to raczej chodzi o jej ciało a do twarzy zapewne miałby jakieś ale

Gość gość
Jesli spojrzec na to obiektywnie, pipa to tylko dziura z ktorej wycieka smierdzaca substancja.

Gość gość
Pipa pipom, ja tam lubie dorodne cycuszki i strzaly prosto w paszczoszczeke.

Gość gość
No a faceta byś wolała grubego z ładną twarzą czy szczupłego z mordą jak niewypał? Tak samo jest u kobiet.

Gość gość
moj maz twierdzi ze najwazniejsza jest twarz i mu wierze bo mam bardzo ladna twarz ale do szczuplych to ja niestety nie naleze... gdyby preferowal zgrabna sylwetke zamiast ladnej buzki to by na pewno ze mna nie byl :P

Gość gość
ładna twarz jest najważniejsza i wtedy facet pogodzi się nawet z bardzo kiepską figurą. a uroda, to kwestia gustu- ty uważasz, że te "modelki" są brzydkie, a komuś się mogą podobać. ja np uważam, że blogerka Mercedes ma twarz niewypał i przykro na nią patrzeć, a mój znajomy uważa, ze jest ładna. no i ludzie śledzą profile z różnych powodów- mam znajomą, która ma wielki sztuczny biust, napompowane usta i bardzo kiczowaty styl- ludzie śledzą jej profil dla "beki"

Gość gość
Autorka to sfrustrowana baba...to kurde schudnij ze jak to tak Cie boli nikt sobie twarzy nie wybiera a jesli te dziewczyny sa zadbane i maja super figurki to nie oszukujmy sie facetom to wystarczy.Moga mówic ze twarz jest najwazniejsza ale zawsze powodzenie maja dziewczyny z zgrabna szczupła figurą bez wzgledu na to jaka maja twarz i byle były umalowane.

Gość gość
mój facet mówi, że jak figura jest ok, szczupła, sexy i włosy w porządku to twarz jest "do przeżycia", nawet jeśli jest średnia.

Gość gość
Faceci oceniaja kobiety przez pryzmat figury i zadbania,raczej nie zwróca uwagę na grubaskę z "ładna twarza"