Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on34

Byłem wczoraj u prostytutki

Polecane posty

Gość on34

Dała mi gratis pół godziny, zapłaciłem, dałem napiwek i mówię, że było spoko i wrócę, ubieram się do wyjścia, a ona czy może mam ochotę pójść na kawę czy do kina prywatnie poza pracą. wyśmiałem ją i powiedziałem, że ze szmatami się nie umawiam. rozryczała się i zaczęła we mnie rzucać rzeczami, a ja wyszedłem. Byłem zaskoczony, wyglądała na ,,profesjonalną'' kurewkę, koledzy mi ją polecili.

Gość gość
A żeby ci HIVa sprzedała, albo ch.u.j odgnił, sku.r.wie.lu. Ze 'szmatami' się nie umawia, ale na seks się zgadza :O Żeby cie pokręciło, cwe.lu :O Jesteś taka sama szmata jak ona.

Gość gość
Takie prowokacje przechodziły w 2004 teraz na takie coś już się nikt nie nabiera.Musisz się bardziej postarać.

Gość on34
jakie zgadza się na seks, przecież jej zapłaciłem, nie wykorzystałem jej. Dałem jej napiwek.

Gość gość
Było trzeba odmówić z kulturą a nie jak jakis debil. Wiele jest przypadków gdzie prostytutka rzuca to co robiła i zakłada rodzinę i jest ok. Zapewne jej sie spodobales inaczej w gratisie nic byś nie dostał.

Gość on34
Ej no, ale przecież bez przesady. Jest w pracy, powinna się tak zachowywać. Jak byście się zachowały jakby na przykład w mc donaldzie kasjer zapytał czy może frytkę? To kretyńskie i nieprofesjonalne, też byście były oburzone albo byście wyśmiały.

Gość gggkhkhlhl
najwazniesze ze syfa złapałes ! brawo ! ciekawe czy zdazyła sie umyc po przednim kliencie czy nadal w pochwie maiła sperme poprzednika , a jak jej lizałes c**e to była slinka twoejgo kolegi ha ha ha ha

Gość on34
po pierwsze nie lizałem, po drugie używam prezerwatyw. wzięła prysznic od razu jak przyszedłem. Pytam czy reakcja była adekwatna.

Gość gość
Widze ze podbijasz swój temat :)