Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepsza figura kilka godzin przed imprezą

Polecane posty

Gość gość

Na 21 idę na parapetówkę do znajomego. Od kilku dni starałam się ćwiczyć , żeby kupić sobie wymarzony kostium kąpielowy , tzn. jezdze na rowerze i piję czerwoną herbatę :D Noi mam wrażenie że efekt jest odwrotny , nogi mam takie jakby spuchnięte.. a brzuch nadal nie chce się zrobić płaski Mam kilka godzin żeby wyglądać dobrze w białej sukience :) Nie wiem czy mam robić jakieś specjalne ćwiczenia , czy się przegłodzić kilka godzin , czy pić coś na przeczyszczenie , nie mam żadnego pomysłu bo chyba nic na mnie ostatnio nie działa chociaż jem mniej

Gość gość
mocna herbatka przeczyszczajaca... ale szybko bo juz 12.

Gość gość
kup sobie jakieś body wyszczuplające i załóż pod sukienkę

Gość gość
Trochę za mało czasu na takie akcje. Jak weźmiesz coś na przeczyszczenie, to jest duża szansa, że zadziała akurat jak będziesz w drodze na imprezę, albo na niej. Trzeba było wczoraj , przedwczoraj sobie to zrobić. Proponuję ograniczyć jedzenie już do imprezy, dosłownie, absolutnie unikaj wzdymaczy (także wśród warzyw takowe są). Jak już poczujesz ssaka, to ugotuj 2 jajka i zjedz to bez chleba, sycą na dośc długo i nie wzdymają. Ja mam podobne problemy i u mnie zjedzenie jogurtu podczas picia kawy ma działanie lepsze od tych wszystkich ziółek:p muszę trzymac się blisko wc.

Gość gość
Problem w tym , że wczoraj wypiłam jakąś herbatkę odchudzającą i czerwoną , i dziś chociaż chce mi się do toalety , to się nie mogą załatwić , a nigdy nie miałam z tym rano problemu Spróbuję jeszcze poćwiczyć , znajdę jakieś ćwiczenia na internecie albo z Mel B A co mogę zrobić na obiad ? Nie chce iść o pustym żałądku bo głodna będę się zle czuła i szybko się opije jeśli się napije czegoś

Gość gość
pierś z kurczaka + warzywa, żadnych makaronów, ryżów ani ziemniaków do tego, tyko tak jak ci napisałam. to lekkostrawne i dietetyczne.

Gość gość
No przecież nie schudniesz do wieczora! :D. Ja bym zrobiła tak jak ktoś mówi - gacie wyszczuplające z wysokim stanem (nie wiem czy mieszkasz w dużym mieście ale np. w Kapphalu często takie mają w dobrych cenach). Zrób sobie peeling z kawy i imbiru żeby ujędrnić nogi, opal się - np. chusteczki jednorazowe z DAX dają radę. Na całe ciało potrzebujesz ze 4 takie. Będzie ok :)

haha boze dziewczyny nie wierze w to co czytam. jedyne co mozesz zrobic to po prostu nie jesc przed impreza kilka godzin i zjesc dopiero na imprezie zeby Ci brzucha nie wywalilo. a tak to bez sensu. gdybys napisala tydzien przed to jeszcze bym byla w stanie jakos pomoc, ale w tym wypadku....