Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY NA POLIBUDACH STUDIUJA TYLKO GENIUSZE I MĄDRZY LUDZIE

Polecane posty

Gość gość

czy inzynierem moze byc tylko mądry czlowiek? czy zdarzaja sie inzynierowie debile?? jak to jest? czemu każdy inzynier jest uwazany za boga? kolega pije i bije się z innymi.mial w sądzie sprawy ale spojrzeli na niego przychylnie i sam adwokat powiedzial mu:"spokojnie ,będzie łatwiej panu z tego wyjść bo jest pan studentem politechniki"...

Gość gość
wiekszej bzdury nie czytałam. A gdzie to inżynierów traktują jak bogów?W jakiej Pipidówie Dolnej?

Gość gość
no wszędzie. inzynier to jak lekarz.nawet tutaj na kafe wychwalaja inzynierów pod niebiosa a kobiety mowia ze marza o męzu inzynierze magistrze..

Gość gość
nie wierz we wszystko co ludzie mówią :D

Gość gość
przeciez wiem ze kolega nie klamal.adwokat mowil mu tak i sam kolega sie smiał ze studia na politechnice tak go wywyższają nawet w sądzie..

Gość gość
chyba jak buty na koturnie włozy. Bzdury i tyle

Gość gość
Moja pracownica mgr inż. nie potrafi procentów liczyć. Że-na-da

Gość gość
bo może konczyla magistra inzyniera na PWSZ (PANSTOWA WYZSZA SZKOLA ZAWODOWA) A NIE NA POLITECHNICE.

Gość gość
ci wszyscy inżynierowi z polibudy i w ogóle inni po studiach jak nie mają znajomosci albo rodzice nie maja dobrze rozkreconej firmy, to siedza na kasach fiskalnych, mniejszosc ludzi tak naprawde pracuje w zawodzie pozdro

Gość gość
hehehe

Gość gość
strasznie sie wywyzszaja ci studiujacy tam lub absolwenci - nawet jak jestes dobry z nauk scislych a np skonczysz chemię, to taki jeden z drugim informatyk potrafia smiac sie, zes czlowieku gorszy od nich - sytuacja z zycia wzieta

Gość gość
INFORMATYCY NAJLEPSI WIADOMO ZE MAJA ŁBY NIE OD PARADY

Gość gość
to ich nie upowaznia do wysmiewania sie z absolewntow chemii z uniwerku

Gość gość
przeciez chemia to tez na polibudzie jest. wiec o co ci chodzi? glupie studia wybralas to wiń siebie a nie informatyków ,ze maja super i płatne studia.

Gość gość
chemia to głupie studia?A wiesz mądralo,że jest duży niedobó chemików, bo studia trudne i ciężkie? chemicy juz teraz są na wagę złota

Gość gość
na niektorych uniwersytetach panstwowych tez jest chemia, nie wiem, co jest w niej glupiego, ja nie winie panow informatykow, ja tylko mowie, ze to ich nie upowaznia do wysmiewania sie... jak chemia jest dla ciebie glupia, tzn ze jest weg ciebie prymitywnie latwa, ciekawe, co z niej potrafisz?

Gość gość
chemIA to kpina.. ZNAM MASE PO CHEMII OSÓB I SĄ TĘPE JAK BARANY A ZNAJĄ SIE TYLKO NA CHEMII.NIE UMIEJA SIE WYPOWIADAC I NIE CZYTAJA KSIAZEK A PRACUJA W LABOLATORIUM ZA 2 TYSIACE MARNE ALBO JAKO NAUCZYCIELE.

Gość gość
a ty co sobą prezentujesz krzykaczu? Co skończyłeś? Na pewno błyszczysz inteligencją, nieprawdaż? :D

Gość gość
pisze się LABORATORIUM, mam nadzieję,że wiesz dlaczego i skąd pochodzi ten wyraz? :D

Gość gość
ja mam sie czym chwalić bo jestem magistrem inzynierem budownictwa i projektuje domy. więc nie wyskakujcie mi z chemią:):)

Gość gość
ale juz informatyk umie sie wypowiedziec i jest oczytany, bo chemik na pewno nie , bo to chemik , hahaha ;) wez wyjdź lizod/upcu informatyczny

Gość gość
"nie masz w życiu celu studiuj na beelu" -to chyba o tobie :D

Gość gość
moj kolega jest po chemii na ujocie w krakowie i ostatnio mówie do niego ,że enigmatyczne to jest a on do mnie L:"a co to znaczy "? hehe tępy jak baran i w liceum mial zagrożenia cztery a skończył chemie na ujot.jak widać nie trzeba byc inteligentem by to skonczyc .tylko mieć umysl ścisły.i tyle.

Gość gość
a co to beel?bo me studia były na polibudzie w krakowie więc prestiz.

Gość gość
ty masz kolegów na ujocie? No nie wierzę?A przynajmniej wiesz co ten skrót znaczy inteligencie? :D

Gość gość
taki inteligentny inzynier budownictwa po politechnice nie wie co to beel? Budownictwo lądowe inżynierze budowlany!

Gość gość
to wasze glupie sformulowanie bo moje studia nazywaja sie w skrócie ;prestiz i kasa. a ujot to dla was wyzsze sfery chyba:)

Gość gość
hehehehe

Gość gość
przy obecnie zaniżonych standardach jakaś niedorajda za łapówki może się prześlignąć

Gość gość
Głupolu, rząd wypromował politechniki bo miały za mało studentów,a ty w tym swoim móżdżku sobie umyśliłeś, że inżynier to nie wiadomo kto. Wykonuje taką samą pracę jak inni, co boskiego jest w np. zajmowaniu się maszynami, dbaniem o ich bezpieczeństwo i robienie ich projektów? co w tym takiego wielkiego?? bo ja nie wiem.