Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arcy problem

Polecane posty

Gość gość

Problem polega na tym źe potrzebuje znaleźć zajerestrowanego uźytkownika z allegro z którym doszła do finalizacji aukcja. Jednak przedmiot licytowamy był nie z mojego konta i nie mam do właściciela tegoź konta źadnych namiarów. Jak moźna znaleźć tą aukcje z przed 2,5 roku nie znając nr aukcji??? Słyszałem źe aukcje arciwizowane są na jakiś serwerach. Po odnalezieniu aukcji chce mailowo skontaktować sie ze sprzedającym. Dodam źe jeśli chodzi o komputery instalowanie programów jestem ciemny jak tabaka.

Gość gość
Znasz nazwę użytkownika, który sprzedawał? wiesz co było sprzedawane?

Gość gość
Z konta, z którego był robiony zakup wyslij wiadomość poprzez formularz do allegro z przedzialem czasowym jaki Cię interesuje.

Gość gość
Nie mam dostepu do tego konta,z którego było licytowane, a nazwy uźytkownika tzn sprzedającego teź nie znam. Tylko wiem co było licytowane rok i miesiąc.

Gość gość
to w takim razie poszukaj takiego przedmiotu na allegro i patrz na nazwy użytkowników, może któregoś skojarzyć. Inaczej lipa

Gość gość
Gość(17-23)A z innego konta niź robiony był zakup wysłać to pytanie.

Gość gość
Allegro nie udostępni Ci informacji o zakupach innego użytkownika.

Gość gość
Dalej drąźe temat z kolegą. Znalazłem filmik nagrywanego telefonem tego właśnie przedmiotu podczas licytacji i tu pytanie czy informacje zawarte w pasku na górze mają informacje typu nik sprzedającego?nr aukcji? Dodam źe jest to niewyraźne i troche czasu minie zanim owy pasek po "obróbce" dam rade odczytać.

Gość gość
Up