Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiekJes

Ciaza? pozytywny poten negatywny..

Polecane posty

Gość AsiekJes

Hej wam wszystkim! Jakieś 2 tygodnie temu zaczęłam się gorzej czuć, zwalniałam się z pracy z powodu "nieprzyjemnego uczucia na żołądku "gdzie lada chwila miałam ochotę wymiotować. Koleżanki z pracy śmiały się abym może zrobiła test, jedna nawet powiedziała, że coś się we mnie zmieniło, że inaczej wyglądam. 3 dni temu postanowiłam zrobić test (tym bardziej, ze miałam wrażenie, że ostatnia miesiączka była dziwnie krótka i słaba) Test robiłam popołudniu, i 2 kreseczka wyszła blada, ale była! Dla upewnienia dziś rano zrobiłam kolejny, tej samej firmy (PINK TEST) i wyszedł negatywny. Cały czas mam uczucie, że czuje wszystkie zapachy z daleka, są tak intensywne, lekki metaliczny posmak w ustach jak się kładę, zgaga, senność (gdzie ja nie cierpię i nie toleruję spania w dzień!) Zaczęłam się zastanawiać, czy sobie nie wmawiam, ale ja zdecydowanie takich objawów nie miałam wcześniej. I co najciekawsze, jestem jeszcze tydzień przed okresem. Powinnam poczekać? Czy ten pierwszy test się mylił? :( Już się cieszyliśmy z narzeczonym! :(

Gość gość
Zrób 3 test.

Gość wesołka91
najlepiej zrób bete HCG- test z krwi. Jedną i jeśli wyjdzie pozytywna, to drugą po 48 godzinach by sprawdzić czy hormon wzrasta.

Gość AsiekJes
a nie za wcześnie na test z krwi? może powinnam poczekać do spodziewanej?

Gość gość
test z krwi da Ci 100% pewności

Gość wesołka91
Test z krwi daje pozytywny wynik juz od momentu zagniezdżenia zarodka, to właśnie z sikanymi testami powinno sie czekać do dnia spodziewanej. Poza tym uważam, ze na niektóre z twoich objawów jeszcze za wcześnie.