Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skonczylem medycyne a dla starej i tak jestem nieudacznikiem

Polecane posty

Gość gość

Bo nie mam dziewczyny i siedze w domu(aktualnie przygotowuje sie do lepu). Pokazuje mi innych i mowi zobacz ten ma juz zone i dzieci o ten ma dziewczyne a ty tylko potrafisz siedziec i kuć. Wszystkie stare sa takie czy tylko mojej w dekiel walnelo?

Gość gość
jaka speckę chcesz robic?

Gość gość
Chirurgie ogolna

Gość gość
Baby patrza takimi kategoriami. To nie tyko twoja stara tak ma. Patrza jaka ma koles d**e, czy ja wogole ma, czy leca na niego inne d**y itp. Dla nich to jest wyznacznik wartosci faceta. Mozesz byc nawet kosmonauta ale jak nie masz powazania u innych dup to i tak beda cie mialy za 0. Dla nich jest wazniejsze czy jestes przystojny, bezczelny, czy jestes np dobry w lozku niz to czy cos studiujesz i czy jestes intelektualista. Intelektualiste beda potrzebowaly tylko do tego zeby wewntualnie na nie zarabial ale i tak nie beda go szanowac.

Gość gość
niepoważna ta twoja matka ale Ty też - nie okazujesz szacunku mówiąc o niej stara.... ja bym bardzo chciała męża lekarza, to prestiż

Gość gość
jesteś jedynakiem czy masz jakieś rodzeństwo ?

Gość gość
Jedynakiem

Gość gość
widzisz jakie kobiety to materialistki, już jedna napisała że brałaby Cie tylko dlatego że jesteś lakarzem:D prestiż sie marzy

Gość nouvelle95
kobiety często w związkach czują się bardziej wartościowe niż jak są same. twoja matka najwyraźniej ocenia facetów przez własny pryzmat.