Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale nudny ten mecz Francja Niemcy

Polecane posty

Gość gość
Niemcy to nie bratni naród, ośle! Bratnimi narodami są Słowianie, a nie Niemcy!!!

Gość gość
A jak tam Joachim Loew? Znowu żarł swoje gile?

Gość gość
szkopy wydymane ! a koorwy polskie to dno! ciagna druty niemieckie tylko za kase zenia sie tylko dla kasy z byle chooojem szwabskim brzydkim obrzydliwym byleby kase mial i dawal ! suki tepe !

Gość gość
Ty od samsunga popierasz wyzysk ludzi, przez to jesteś gorszy od naszych braci. Oddasz za darmo niemieckie auto? To ja poproszę Mercedesa s500 AMG

Gość gość
Szwaby zabiły mi 2 osoby z rodziny, ale nie za to ich nienawidzę. Nienawidzę ich za teraźniejszość.

Gość gość
Hahaha, to Ci się udało z tym myciem dupy staremu naziście :D

Gość gość
Ewa333333 to Niemka ?

Gość gość
Trzeba się zagnieździć w ich kraju, po czym go zbombardować. Az będą się chować po krzakach i z nerwów żreć gile jak trener ich reprezentacji.

Gość gość
trzeba przejac ich kraj ! jak oni nasz przejeli i nasze dobra i nasza gospodarke i to co teraz robia z Tuskiem chooojem ! ktory jest zydoniemcem ! i sprzedaje nasz kraj szwabom

Gość gość
Nie oglądałam meczu, więc proszę, żeby ktoś mi odpowiedział na pytanie - Czy Niemcy użyli do meczu czołgów i karabinów?

Gość gość
Ale jak przejąć kraj tych świń? Oni sobie nie pozwolą, oblechy zapierdziane.

Gość gość
Turcy to robia od pokolen :) konsekwentnie ! szkopy mysla ze takie cffane sa o nieeee :D im wiecej auslanderow tym mniej szkopow ! zatem ....nach scheiss deutschland ! :D :D i mnozyc sie i plenic ! tak aby aryjska nacja zaginela !

Gość gość
O tak! Trzeba zrobić wszystko, by doprowadzić do wyginięcia rasy aryjskiej. Tyle, ze w kulturalny sposób, a nie tak jak oni pozbywali się innych nacji.

Gość gość
totez nie trzeba mordowac :) wystarczy zalac ich ...polska sperma hahahhah :D

Gość gość
Mam więc nadzieję, że dożyję tego pięknego momentu, w którym czysta narodowość niemiecka przestanie istnieć :D

Gość gość
i owszem dozyjesz :) bo juz tak sie dzieje ! a oni mysla ze to oni wykupuja nasz kraj hahahha jebane ciiioootyy szkopskie :D

Gość gość
No proszę, a ja się zastanawiałam w jakich mundurach grali Niemcy :P

Gość gość
Czytajac niektore wpisy wlosy staja mi deba! Co za chamstwo, prymitywizm! Nie musicie kibicowac kibicowac Niemcom, ale po co takie obrazliwe wpisy? Niektorzy wypisuja brdury ze wszystko niemieckie jest beeeee.... i auto i technika. Bardzo bym chciala zeby u nas w Polsce bylo takie beeee... jak w Niemczech Ubawil mnie wpis kogos kto pisze niemieckie auto odda za darmo:P Chetnie wezme:) Niektorym wydaje sie ze w necie sa anonimowi i moga wypisywac na co im przyjdzie ochota. A tak przeciez nie jest. Internet nie zapomina a slowo napisane zostaje.

Gość gość
po chamsku ? po chamsku to sie szkopy zachowuja na kazdym kroku ! te gnioty jeeebane !

Gość gość
Co to za zasilki zalatwia jakis gosc?

Gość gość
A jak jest z kultura u nas Polakow? Nie mamy za grosz. Moze z czasem kiedy bedziemy zamozniejsci bedzie i troszke kutlury. Na razie u nas bida ze az piszczy, smierdzace kible i zupelny brak kultury. I ze straszna zawiscia patrzymy na sasiadow ktorzy maja ciut wiecej.

Gość gość
minusem siedzenia w ich kraju jest to, ze trzeba nauczyc sie tego nazistowskiego jezyka, chociaz wielu polakow daje rade i bez tego:P

Gość gość
I co z tym autem? Rozdajesz czy nie?

Gość gość
Znajomosc jezyka obojetnie jakiego, nigdy nie jest minusem.

a'propos języka, zabieram sie za tłumaczenie może ktoś wie, jak jest "malowanie metodą zanurzeniową"?

Gość gość
zalatwie :) a co nie :) tych chuji trza skubac :) Ewcia co ci bido przetlumaczyc ? maz nie pomogl ? a to ci bieda

Gość gość
do goscia od zasilkow. Mam pytanie. Czy osoba dorosla, ktora przyjedzie do Niemiec ma szanse na jakas pomoc czy tylko rodziny z dziecmi dostaja zapomogi?

Gość gość
Moze "Tauch Methode" albo napisz po prostu" Die Farben werden durch Tauchen auf die.....aufgetragen"

Gość Ewa333333
to musi być krótko, hasłowo po polsku jest "malowanie zanurzeniowe", choć nie wiem, czy to tak jest poprawnie

Gość gość
osoba dorosla ktora nie ma pochodzenia well Deutsch moze zapomniec o jakiej kolwiek pomocy :) ale jezeli ma prace oficjal w niemieckiej firmie z pelnym ubezpieczeniem szkopskim a jego wyplata jest niewystarczajaca aby samemu sie utrzymac dostanie zapomoge w formie wohngeld ,czyli doplate na mieszkanie :) nie wiele ale zawsze cos :)