Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dom albo praca

Polecane posty

Gość gość

Od 4 lat nie miałam urlopu. Od roku mam własną firmę. Ciężko pracuję. Przy tym prowadzę dom, wychowuję czteroletnią córkę i rocznego synka. Mąż też sporo pracuje. Zaskoczyłam wszystkim i powiedziałam dość. Jestem tak zmęczona, ze zasnęłam za kierownicą, zasnęłam u dentysty podczas borowania zęba, baaa spałam tak mocno, ze zesikałam się w majtki, i stwierdziłam, to dopiero rano. Wzięłam z dnia na dzień tygodniowy urlop. Oddałam telefon firmowy dziewczynom. Zdałam swoje zawodowe tematy, by klienci byli pod stałą opieką. Mija pierwszy dzień. I stwierdzam, kobiety, które tylko prowadzą dom i wychowują dzieci, to mają wieczne wakacje. Matko nie jestem nawet tak w połowie zmęczona. Po prostu raj. Szkoda, że potrwa tylko tydzień. Mogłabym tak rok odpoczywać. Od razu uprzedzę na synka nie dostałam macierzyńskiego, zatem pracuje odkąd jest z nami.... Ale wygrałam sprawę w sądzie, zatem łaskawie mi zus za macierzyńskie choć zapłaci. Co jest paranoją, wygrałam sprawę po roku, czyli cały macierzyński się z osłami sądowałam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować