Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uważacie że taka figura sylwetka jest ładna NAD CZYM POPRACOWAĆ foto

Polecane posty

Gość gość
super!

Gość gość
nie otwiera sie :/

Gość gość
Świetna! Tylko góra od stanika straszna, wygląda jakbyś nie miała nic a nic biustu, a pewnie masz ;)

Gość gość
Opinia faceta: masz perfekcyjne ciało i nic bym w nim nie zmieniał :)

Gość gość
co robiłaś, że masz taką sylwetkę? z natury czy trzymasz diety, ćwiczyłaś coś, chudłaś?

Gość gość
zamieść jeszcze jakieś zdjęcia w obcisłych spodniach i krótkich spódniczkach

Gość te zdjęcia są po raz kolejny
te zdjęcia sa na kafe wklejane po raz kolejny. było już autorce pisane, że figura piękna, że cudne włosy :O laska bardzo chyba lubi, gdy jej się kadzi (doskonale wie, że świetnie wygląda, a i tak dalej zakłada te tematy) :O

Gość gość
Co ty chcesz poprawiać? Jedynie to utrzymaj.

Gość gość
Ojej, nie spodziewałam się żadnych miłych komentarzy, a wręcz przeciwnie- spodziewałam się "pojazdu", który mnie zmotywuje. Problem tkwi w tym, że NIGDY NIGDY nie ćwiczyłam:) Nawet chodząc do szkoły unikałam WF. Chciałam zacząć coś ćwiczyć, ale nie mam pojęcia co:) Moje ciało nigdy nie widziało siłowni:)

Gość gość
na drugim zdjeciu dupa ci majtki zjadla

Gość gość
"Ojej, nie spodziewałam się żadnych miłych komentarzy, a wręcz przeciwnie- spodziewałam się "pojazdu", który mnie zmotywuje" x Nawet tak samo zaczyna komentowac pozytywne posty, krygując się ("ojej, nie spodziewałam się") :D Dziewczyno, figurę masz piękną, za to z głową już niestety trochę gorzej ;) Masz jakiś problem z narcyzmem? :O

Gość gość
Ojej, nigdy nie ćwiczyłam, taka cudna żem jest z natury ;) I te lansiarskie pozy na tych zdjęciach (wygięcie, tyłek wypięty :P ). Autorka doskonale wie, ze jest atrakcyjna, a te tematy to zmyłka, żeby spowodować pochwały :)

Gość gość
też bym chciała nie ćwiczyć i tak wyglądać, jak ja nie ćwiczę to jestem cała obwisła i flakowata :/

Gość gość
Co robisz że masz taką ładną figurę ?

Gość gość
a w jakim jesteś wieku?

Gość gość
Wstaw zdjęcia jak stoisz normalnie , bez upozowania I wciagnietego brzucha, ok ? Masz bardzo kosciste obojczyki, ciekawe czy I nogi masz chudziutkie jak patyczki, czy masz jakies mięśnie :) Troche za bardzo sterczące zebra .. ale to pewnie od wciagnietego brzucha :) No jedyne co to jest naprawde be KOMPLETNY BRAK BIUSTU ! :( ogolnie , jest fajnie , masz talie I szerokie biodra nie wygladasz jak chlopak :)

Gość gość
24 lata:) dużo seksu:) hahaha...

Gość gość
Za male cycki, za duza d. Zacznij cwiczyc, bieganie, rowerek, silka I nie sluchaj Tych co ci kadza, zadna tam perfekcyjna nie jestes:)

Gość gość
"Wstaw zdjęcia jak stoisz normalnie , bez upozowania I wciagnietego brzucha, ok ?" x Ale po co? Przecież jej nie chodzi o żadną rzeczową krytykę :) Ona po prostu to lubi (i zawsze wstawia dokładnie te same zdjęcia, pewnie na nich wygląda najkorzystniej :P )

Gość gość
napisz co robisz ? inne też chcą mieć taką figurę

Gość gość
Ja uważam, że figura cudna. Ale dla mojego męża np. dyskwalifikacja, bo absolutny brak cycka ;)

Gość gość
"I nie sluchaj Tych co ci kadza, zadna tam perfekcyjna nie jestes" A Ty jesteś? Ktokolwiek jest? Autorka ma piękną figurę (za duży tyłek? buhaha, powiedz to facetom :D akurat linia jej talii i bioder to coś, co ma najładniejszego). A na brak biustu nic poradzić raczej nie może, prawda?

Gość gość
zeby miec takie proporcje i tak chudą talię to raczej dietę utrzymuje, dlatego brak biustu ;) coś za coś, w życiu nie można mieć wszystkiego..

bzdura. jakbyś poszła na plażę z grupą dziewcząt w wieku 15-25 lat, to prawie wszystkie miałyby lepszą figurę, a i tak by narzekały. no takim pokoleniem jesteśmy. ja jestem minimalnie szczuplejsza od autorki i też mi tak wystają kości klatki piersiowej w niektórych pozycjach. kilka lat temu mi to przeszkadzało, co jest absurdalne, no ale takim pokoleniem jesteśmy, wychowanym na sztucznych ideałach wykreowanych przez media. tylko ja dorosłam, a autorka jeszcze nie, stąd temat.

Gość gość
niezłą masz du/pcie :)