Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moze byc taka wiadomosc do niego??

Polecane posty

Gość gość

Prosze o opinie szczegolnie facetow.. Chce wyslac ta wiadomosc chlopakowi z ktorym sie spotykalam ale pozniej cos przestal sie odzywac.. Wiem ze mu sie podobam i nie chodzi o wyglad moj..raczej problem ma ze swoja przeszloscia bo rzucila go.dziewczyna..chcialabym z nim byc chcialabym by poczul cos do.mnie... Czy ta wiadomosc moze byc ??? Co myslicie?? *****.. chce Ci powiedziec że jest mi bardzo przykro..że już się mną nieinteresujesz.. Tak. Wiem..znamy się krótko ale ten czas był dla mnie czymś cudownym.. Po pierwszym spotkaniu wiedziałam że jesteś naprawdę fajnym i kochanym chlopakiem.. Ten moment gdy mnie pocałowałes i przytuliłes pierwszy raz zapamiętam na zawsze.. serce zabiło mi mocniej..nigdy się tak nie czułam jak wtedy.. To wszystko wystarczyło bym poczuła coś więcej..mój problem..wiem..poprostu taka jestem że we wszystko wkładam uczucia..nieumiem skakać z kwiatka na kwiatek..i tak szybko zapominać..boli mnie to że bylam dla Ciebie tylko chwilą.. Długo się zbierałam w sobie by napisać tą wiadomość..bo się bałam tego że mnie wysmiejesz lub że się wystraszysz itp. Nie chce być natrętna..narzucać się..to nie w moim stylu..więc jeśli nie traktujesz mnie poważnie to naprawdę poprostu usun mnie ze znajomych i nie będę Cie więcej męczyć..

Gość gościuwer
Za długie, nie czytam. Ale zrób, jak uważasz za stosowne.:-)

Gość Taki_jeden_964
Skróć i wysyłaj. :)

Gość gość
Ehhh dla niego tez pewnie bedzie za dlugie :(( kurcze niewiem jak faceci reaguja na takie wiadomosci...boje sie troche ale z drugiej strony zalezy mi.na nim

Gość gość
No tak. bo znajomi na FB sa teraz najwazniejsi. Troche to smutne, skoro przestał sie odzywac to nie łudz sie ze chodzi o jego przeszłosc.. Moze po prostu cos mu w Tobie nie pasowało lub go znudziłaś. Oczywiscie moge sie mylic i jest opcja, ze faktycznie on ma jakis dylemat i musi to sobie przemyslec. Tak czy owak najlepiej bedzie czekac na jego ruch ( tylko w tym czasie zyj i nie zamartwiaj sie ).. Daj mu czas. A jeśli to dla Ciebie zatrudne to najrozsądniej bedzie go zaprosic na kawe i porozmawiac o tym wszystkim. Nie ma sensu wyskakiwac z tak ,,drastyczno-desperackim smsem, bo uwierz mi mało kto by dobrze cos takiego odebrał. W końcu nie jestes pieskiem zeby sie za kims tak uganiac z jezykiem na brodzie.. powodzenia i cierpliwosci zycze

Gość gość
Hmm tylko niewiem jak to skrocic bo wydaje mi sie ze wszystkie elementy wiadomosci sa wazne heh

Gość Taki_jeden_964
Wysyłaj tak jak jest.

Gość gość
No tez mialam taki pomysl zeby sie z nim spotkac i pogadac ale wiem ze ja mu tego nie dam rady powiedziec a jesli juz to sie poplacze albo cos bo mam depresje jestem w trakcie leczenia dopiero

Gość gość
Boje sie jego reakcji :( ze sie osmiesze

Gość gość
a ile on ma lat? długo się znacie?

Gość gość
Wczoraj mial 25 urodziny ja mam 21 lat znamy sie od maja jakos

Gość gość
ja myślę że na nim nie zrobi to wrażenia jeżeli nic do ciebie nie czuje, jeżeli czuje, to oczywiście zrobi ale jeżeli nie, to oleje

Gość gość
za bardzo mu słodzisz chyba

Gość gość
No wlasnie i to jest najgorsze ze moge sie osmieszyc... Na pierwszym spotkaniu pocalowal mnie bylo cudnie..taka ciepla noc..jeziorko..rozmowa potem calowalismy sie.. Wtedy mi mowil ze mnie kiedys zabierze na plaze..wgl juz po pierwszym spotkaniu zaproponowal drugie na nastepny dzien...pozniej bylo trzecie wtedy posunelismyy sie troche za daleko (nie bylo seksu ale pieszczoty itp) i widzialam ze cos mu wtedy sie odmienilo..zaczal gadac o bylej gdy weszlam na temat NAS..ze.byli zareczeni..ze mial plany..itp ze cos w nim peklo gdy go rzucila rok temu ja mu o bylym opowiadac zaczelam poplakalamsie troszke po tamtym spotkaniu sie juz nieodzywa sam od siebie gdy napisze do niego odpisuje ale to takie jakies wszystko nijakie..

Gość gość
Slodze?? Czemu tak sadzisz?

Gość gość
Up