Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaszłam w ciążę w złym momencie. Boję się.

Polecane posty

Gość gość

Mam pierwsze, długo oczekiwane dziecko, w wieku 2 lat. Niedawno odstawiłąm córkę od piersi i chciałąm doprowadzić się do łądu. Poszłąm do dentysty, bo zęby reagowały na słodkie - 3 popsute pod plombami w stanie kiepskim. Bardzo kiepskim. Dziąsła ledwo trzymają. U lekarza rodzinnego - anemia. U ginekologa - zapalenie pochwy. I okazuje się, że ... jestem w 5 tc. Boże, co robić. Czy to mogło zaszkodzić jakoś dziecku? Ta infekcja, na pewno była już podczas zapłodnienia, a co ze stanem zapalnym zębów? Kupiłąm witaminy i zrowo już jem, ale boję się, że dziecko będzie chore.

Gość gość
?

Gość gość
nie martw się na zapas :) na pewno będzie ok :) podczas ciąży często dochodzi do zapalenia pochwy i też się to leczy (chyba bo mnie się nie przydarzyło ), myślę że możesz być spokojna :) i mniej stresu !!!! pozdrawiam :)

Gość gość
oj nie w takich moentach zachodza :P

Gość gość
To ja mam podobnie jak Ty autorko. Już zaczęłam starania- a tu zapalenie pochwy :o poleczyłam zaczelismy starania i co się okazało ... że mam 8 zatrzymana i grozi to zapaleniem :o -usuniecie chirurgiczne, jak na razie szukam specjalisty. Masakra..

Gość gość
Wczoraj o tym pisalas. Dziewczyny napisaly ci zebys poszla do gina i wyleczyla zapalenie, zaczela brac cos na anemie i WYLECZYLA ZEBY teraz. Nie wiem w czym ciaza przeszkadza?