Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marciannaa

jest tu ktos teraz w początkach ciąży ?mam pyt

Polecane posty

Gość marciannaa

jest tu ktoś kto jest w 1,2,3 miesiacu ciąży mam pytanie do takiej kobiety?

Gość gość
Ja jestem w 11 tc.

Gość gość
powiedz mi jak poznalas ze jestes w ciazy? chcialo Ci sie jesc na poczatku czy nie chodzi mi o pierwszy miesiac? bolal Cie żołądek jelita ? a tam na dole brzucha jaki to był ból jesli byl?wiem ze te pytania byy juz 100 razy ale nie sadzilam ze mnie to moze dotyczyc mam 25 lat wiec tragedii nie ma ale nie chce teraz dziecka zawsze się zabespieczalismy prezerwatywa a ja mialam okres niby w terminie ale nawet mnie przy nim brzuch nie bolal jak zawsze... i trwal tylko 2 dni i koniec wiec nie wiem czy to nie bylo pamienie takie.. do tego z kazdym dniem czuje sie tak fatalnie ze nie wiem mam okropne zawroty glowy, bolaly mnie jelita, żoladek wczoraj mialam 37 stopni nie chce mi sie jesc wcale tyko czuje ze mi niedobrze chodze zgarbiona bo boli mnie brzuch juz teraz nawet nie wiem gdzie dokladnie śluz mialam wczoraj taki mleczny ciągnący się jak kurze jajko tylko mleczny kolor i taki glut rozciagna sie miedzy palcami.. jak Ty mialas na poczatku?

Gość gość
Nie miałam żadnych objawów. Test zrobiłam po prostu w dniu spodziewanej miesiączki, bo się staraliśmy o dziecko. I wyszło, że jestem w ciąży. W 2 miesiącu zaczęły się mdłości i wymioty. Zrób test to się dowiesz czy jesteś w ciąży.

Gość gość
ale teraz w 2 miesiacu jak sie czujesz moze i u mnie to juz 2 miesiac masz juz brzuch maly w 2 miesiacu? boli cie zoladek albo jelita? test zrobie dzis jak chlopak wroci z pracy .. napisz gdzie cie teraz boli brzuch w 2 miesiacu

Gość gość
Nigdzie mnie nie boli ani nie bolało. Coś ci pewnie zaszkodziło.

Gość gość
od ciąży jelita nie bolą. weź stoperan

Gość gość
nie wiem jak jelita ale to reszta co opisujesz to ja tak mialam. a to byl 6 tydzien