Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna biegała pijana po mieście, czy zerwać?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy prawie 3 miesiące,potem się rozstaliśmy ale ona po miesiącu do mnie wróciła, ona twierdzi że ma zasady. Była zazdrosna o moją przyjaciółkę do tego stopnia że wyzywała ja od suk i zakazała kontaktu. Miała też pretensje o to że poszedłem na imprezę z kumplem bo tam mogą być dziewczyny. Ustaliliśmy że nie będziemy dużo pili na imprezach i ,że będziemy wracać wcześniej żeby nic się nie przytrafiło(sama to wywalczyła). Wczoraj powiedziała że jedzie się spotkać ze swoją starą znajomą i będzie u niej nocować. Niestety w nocy zadzwoniła ze środka ulicy kompletnie pijana, pieprzyła coś od rzeczy po czym powiedziała że jakiś facet jej pomoże, słyszałem go w tle jak żartował. Potem próbowałem się dodzwonić ale cisza. Napisałem więc do jej koleżanki żeby ją znalazła bo dziewczyna się zgubiła i nie wie co się dzieje. Koleżanka ją znalazła i napisała że się zajmie. Ja teraz do niej dzwonię a ona nie odbiera... czy to ma sens? Ja przestałem jej ufać bo ona robiła mi problem o to że ja poszedłem z kumplem na piwo i pewnie jakaś pijana będzie chciała mi dać skoro to impreza a ona mi skłamała że idzie do koleżanki a przez pół nocy biegała pijana. Ona tak pięknie o tym wszystkim mówiła ,że boi się że ją zdradzę i znajdę sobie lepszą ,że pójde na imprezę i "się przeliżę" z jakąś pijaną dziewuchą. Cholera, ja jej obiecałem że tego nie zrobię a ona mnie okłamała i jeszcze w takiej kwestii na którą sama naciskała. Ja się czuję wykończony bo bardzo ją kocham, jest moją pierwsza dziewczyną a mam 21 lat. Długo o nią walczyłem...

Gość gość
wybacz jej kobietki robią blędy moze tez chciala sir poczuc tak zebys o nia byl zazdrosny zeby poczula ze zalezy cia niej i bedziesz zazdrosny czasami kobieta rozne glupotki strzelaja do glowki;*:)

Gość gość
macie po 15 lat? Bo jak więcej to współczuję niedorozwoju, zarówno jej jak i tobie :o

Gość gość
mamy po 22 lata dlatego pytam bo sam nie wiem , ona powiedziała że bez niej będzie mi lepiej i że w końcu mnie skrzywdzi bo ona nie nadaje się do zwiazku