Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zerwać z dziewczyną która złamała zasady i była pijana

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy prawie 3 miesiące,potem się rozstaliśmy ale ona po miesiącu do mnie wróciła, ona twierdzi że ma zasady. Była zazdrosna o moją przyjaciółkę do tego stopnia że wyzywała ja od suk i zakazała kontaktu. Miała też pretensje o to że poszedłem na imprezę z kumplem bo tam mogą być dziewczyny. Ustaliliśmy że nie będziemy dużo pili na imprezach i ,że będziemy wracać wcześniej żeby nic się nie przytrafiło(sama to wywalczyła). Wczoraj powiedziała że jedzie się spotkać ze swoją starą znajomą i będzie u niej nocować. Niestety w nocy zadzwoniła ze środka ulicy kompletnie pijana, pieprzyła coś od rzeczy po czym powiedziała że jakiś facet jej pomoże, słyszałem go w tle jak żartował. Potem próbowałem się dodzwonić ale cisza. Napisałem więc do jej koleżanki żeby ją znalazła bo dziewczyna się zgubiła i nie wie co się dzieje. Koleżanka ją znalazła i napisała że się zajmie. Ja teraz do niej dzwonię a ona nie odbiera... czy to ma sens? Ja przestałem jej ufać bo ona robiła mi problem o to że ja poszedłem z kumplem na piwo i pewnie jakaś pijana będzie chciała mi dać skoro to impreza a ona mi skłamała że idzie do koleżanki a przez pół nocy biegała pijana. Ona tak pięknie o tym wszystkim mówiła ,że boi się że ją zdradzę i znajdę sobie lepszą ,że pójde na imprezę i "się przeliżę" z jakąś pijaną dziewuchą. Cholera, ja jej obiecałem że tego nie zrobię a ona mnie okłamała i jeszcze w takiej kwestii na którą sama naciskała. Ja się czuję wykończony bo bardzo ją kocham, jest moją pierwsza dziewczyną a mam 21 lat. Długo o nią walczyłem...

Gość gość
Teraz jak dzwonię nie odpowiada na smsy ani telefony, po prostu wyłącza połączenie. Boje się że po prostu mnie zdradziła i że tak naprawdę nigdy nie kochała.

Gość gość
Lepszej nie znajdziesz. Jestem w podobnym wieku iwidze, ze dzis kazda sie upija kobieta szczegolnie w weekend.

Gość gość
Sam musisz podjąć decyzję. Rozczarowała Cię, ale chyba każdy ma prawo do kilku w życiu błędów. Jeśli to sie nie powtórzy to chyba możesz jej wybaczyć... Zresztą zobaczysz, jak się będzie zachowywała jak już się spotkacie. Jeśli jej zależy na Tobie to wyciągnie wnioski.

Gość gość
Zadzwoniłem do niej a ona powiedziała że zadzwoni później. Potem napisała że "bez niej będzie im lepiej" i "kiedyś ciebie skrzywdzę"

Gość gość
Teraz chodze w takich strasznych nerwach bo z nia wszystko cały czas wisi na włosku, ona potrafi z nia na dzień zmienić zdanie i zerwać, jest tak rozchwiana że każdy sms może być o zerwaniu. Boj się tego bo tak bardzo ją kocham.

Gość gość
Wcale nie musiała Cię zdradzić. I tak Ci się nie przyzna. Sama robię głupie rzeczy po alko i choć wstydzę się tego jak cholera i zaraz po obiecuje sobie i mojemu M, że juz nigdy, to po jakimś czasie jest niestety powtórka. I nie chodzi wcale o zdradę, bo do tego nigdy nie doszło, ale fakt, że zbyt swobodnie się zachowuję, puszczają mi wszelkie hamulce, zataczam sie i bełkoczę i przynoszę wstyd sobie i mojemu M. Po ostatnim razie wyjątkowo mi głupio i chyba tym razem faktycznie już nie tknę %, przynajmniej w towarzystwie, cholerny alkohol, w jeden wieczór można zniszczyć cos, co budowało się latami :-(

Gość gość
Jak pisal gosc wyzej lepszej nie znajdziesz i powinienes sie cieszyc, ze jakakolwiek cie zechciala.

Gość gość
Ej no, bądź facetem! :-P Ona nabroiła i jeszcze rozdaje karty?? No weźźź...

Gość gość
Problem polega na tym że ona by ze mna zerwała gdyby dowiedziała się że ja coś takiego zrobiłem a ona już może zrobić to i kłamać że była u koleżanki na noc. Tutaj jest pies pogrzebany.

Gość gość
co to za glupoty 3 miesace razem i juz sie ograniczcie nawzajem.czemu poprostu sie nie cieszycie ,i nie zyjecie chwila jestescie mlodzi po co ta szarpanina.

Gość gość
teraz nie odpowada na smsy, ona jeszcze dwa dni temu pisała że mnie kocha i chce ze mną być i że mam do niej przyjechać a dziś rano coś takiego? "że lepiej będzie mi bez niej" co to ma być? Wróciliśmy do siebie dwa tygodnie temu po ponad miesięcznym rozstaniu i przez dwa tygodnie pisała że mnie kocha i że jej zależy. A teraz coś takiego?

Gość gość
up

Gość gość
Po co Ci taka niedojrzała i niestabilna emocjonalnie laska, co jednego dnia kocha a drugiego już może nie?

Gość gość
Daj sobie spokuj. To żaden związek i żadne kochanie, weekend jest, ciesz się życiem Nad wodę wyskocz z ekipą, wieczorem baw się ze znajomymi. Po co ci drążyć w czymś, czego nie ma. Nawet nie fatyguj się z odpisywaniem na te jej żałosne smsy. To jakieś porąbane dziewuszysko jest.

Gość gość
napisz jej że bardzo ją kochasz ale widzisz, że to nie ma sensu gdyż sama łamie swoje zasady i ciężko ci będzie ponownie jej zaufać :)

Gość gość
Chlopie, twoja dziewczyna klamie, upija sie, to jakies dno! A poza tym jej slownictwo! Naprawde nie stac cie na kogos lepszego?

Gość gość
Ludzie, ktorzy sie upijaja, to kompletne dno. To oznacza, ze nie potrafia nad soba panowac. Cieniasy:O

Gość gość
niestety ale ja nie potrafię poderwać kobiety mimo mojego wyglądu, boję się ich , one też mnie olewają bo widzą że wobec nich dziwnie się zachowuję i nie potrafię wykrzesać słowa, z nią było inaczej dlatego myślałem że to ta jedyna. Całe życie żyłem z nastawieniem że nie będę miał kilku tylko jedną najlepszą. Bardzo się z tego cieszyłem i byłem szczęśliwy że trafiła mi się dziewczyna która chciała ze mną być i na początku bardzo się starała. Potem związał nas seks a ja poczułem do niej jeszcze więcej. Teraz boje się że się od niej nie uwolnię , to trwa już prawie dwa miesiące taka szarpanina nie widzieliśmy się od tego czasu bo mieszkamy w różnych miastach.

Gość gość
mieliśmy się spotkać w weekend ale ona powiedziała że nie może a potem poszła na imprezę z koleżanką. Wolała imprezę niż zobaczyć mnie po dwóch miesiącach. Po co ona mi mówiła przez półtora tygodnia że mnie kocha skoro teraz pisze że bez niej będzie mi lepieju kiedyś mnie i tak skrzywdzi? Ja po tamtych dwóch miesiącach prawie o niej zapomniałem a ona tylko tę ranę odnowiła...

Gość gość
up

Gość gość
dziewczyna przyznała mi się że zdradziła mnie poprzez pocałunek z innym facetem gdy była pijana...

Gość gość
Zerwij z nią i tyle.

Gość gość
niestety nie potrafię , tak bardzo ją kocham

Gość gość
Zostawi ja i co dalej? Lepszej dziewczyny nie znajdziesz musisz wszystko jej wybaczyc jak chcesz byc w zwiazku.

Gość gość
jak to nie znajdzie? przecież jest pełno innych kobiet

Gość gość
całowała się z obcym facetem będąc totalnie pijana tydzień po powrocie do mnie, co to miało być?

Gość gość
No to po kij pytasz czy zerwać skoro nie potrafisz zerwać? To nie zrywaj i dawaj się robić w bambuko póki jej się nie znudzisz.

Gość gość
facet, który maże się jak przedszkolak to żałość, chodzące nieszczęście. Ty nie masz siły, żeby żyć. Jak dziewczyna może traktować poważnie takiego mężczyznę, który umiera na myśl o rozstaniu z nią? Jesteś tak samo emocjonalnie rozchwiany jak ta panna.

Gość gość
zdradzila sie calujac...juz tam calujac wierzysz w to? :D ziomek to zwykla szmatka jest sorry wiem ze to boli ale poznasz inna bedziesz sobie wtedy myslal na poczatku ze ta nowa nie dorownuje starej, a nowa okaze sie jeszcze lepsza to tylko kwestia czas i tak w koklo to nie ma konca zawsze myslisz ze ta ostatnia byla naj naj