Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zerwać z dziewczyną która złamała zasady i była pijana

Polecane posty

Gość gość
zerwalem z nią , ona nie odbierała więc napisałem smsa że to koniec. Jedyne co mnie przy niej trzymało to z******te ciało i jej bardzo duża ochota na seks.

Gość gość
najgorsze jest to że przez trzy ostatnie dni miałem sny w których ona mi mówi żebym do niej nie przyjeżdżał bo nas już nie ma, śniło mi się to co koniec końców się stało. Serce mi teraz mimo to pęka bo była pierwszą kobietą i pierwszą którą tak bardzo pokochałem.

Gość gość
Bez powodu się nikogo od suk nie wyzywa, jesteś k****arzem i ona to wie / czuje. Zrobisz jej przysługę jak ją rzucisz.

Gość gość
widzę że kogoś żółć zalewa. Ona była jedyną kobietą z którą sie w życiu całowałem bo innej nie chciałem. Uważam że nawet pocałunek to coś intymnego a nie dla każdego. To co ona zrobiła jest tragiczne, więc jak piszesz że ja rozstając sie robię jej przysługe to jesteś tak samo chory jak ona. Ta dziewczyna miała 4 partnerów w tym jednego tylko od seksu oralnego. Rzygać mi się chce jak myślę o tym że spędzałem z nią czas.

Gość gość
Tak bardzo tęsknię za jej śmiechem i głosem. Chciałbym ją mocno przytulić. Najgorsze jest to że ja czułem że do spotkania nie dojdzie, że coś się stanie i ona mnie z dnia nadzień oleje. Dlaczego ja musze tak cierpieć? Dlaczego nie spotkałem normalnej dziewczyny ,albo dlaczego ona musiała sie zmienić i stać zupełnie inna niż na poczatku? Napisałem jej że to koniec a ona nawet nie odpisuje, zupełna cisza,pewnie nawet jej to nie ruszyło...

Gość gość
Kiedyś za to Stwórcy podziękujesz, że nie jesteście parą. W jakim wy środowisku żyjecie, że po kilku głębszych rzucacie się na wszystko, co na drzewa nie ucieka. Jakaś neverending ruja i cieczka, czy co? Człowiek jak kocha, nie dotknie innej osoby, nie trzeba nikogo pilnować. Może wyjechać za granicę, na wczasy, iść na imprezę, itp. Pełne oddanie. To właśnie jest miłość.

Gość gość
ja to tym wiem, dlatego nawet jak gdzies jestem na imprezie to inne po prostu mnie nie interesują , stają się podświadomie dla mnie bezpłciowe, po prostu mnie nie ruszają bo wiem że mam/miałem swoją kochana dziewczynę a ona pijana już drugi raz lizała sie z kimś obcym

Gość gość
najgorsze jest to że ja ufałem jej u uważałem za osobę z którą można stworzyc związek oparty na zaufaniu

Gość gość
przejdzie ci ziomek zobaczysz czas leczy rany a lepszy od czasu bylby tylko inny zwiazek ja pamietam jak mnie pierwszy raz laska rzucila mialem chyba 18lat ale mialem dola tez pierwsza milosc hehe :) cierpialem ale nic nie napisalem zadnych smsow za drugim juz bylo latwiej mam troche wad i tak rzucaja mnie te kobitki czasami wracaja pozniej znowu odchodza kwestia czasy 2-4 lata zatrzymasz je swietnym seksem a po tym czasie jak nie widza perspektywy normalnego zycia to odchodza na dobre na dzien dzisiejszy splywa to po mnie jak po kaczce

Gość gość
tym razem to ja rzuciłem kobietę po tym jak pijana całowała sie z kimś obcym tydzien po tym jak do mnie wróciła. Niestety ale ona była świetna w łóżku, robiła loda z połykiem i była chętna na różne eksperymenty do których przez to wszystko nie doszło. Trochę mi tego szkoda.

Gość gość
up

Gość gość
Uzgodniliście pewne zasady. Skoro je złamała, dobrze zrobiłeś zostawiając ją. Co to za związek, gdzie wystarczy byle impreza z alkoholem, a jedno lub drugie ugania się za innymi i tłumaczy potem wypitym alkoholem. Prawda jest taka, że jak ktoś lubi seks, to potrafi założyć komuś torbę papierową na ryj i rżnąć bo taką ma naturę. I nie ma znaczenie, czy to kobieta, czy mężczyzna. Zasady wynosi się z rodzinnego domu, i nie ma potrzeby omawiać ich ponownie w związku. Nie łam się chłopie, tylko poszukaj innej kobiety. Najważniejsze, żeby mieszkała w twojej miejscowości i wyznawała zasady podobne do twoich. Wierzę, że uda ci się znaleźć taką kobietę, ale najpierw odchoruj tą toksyczną "miłość".

Gość gość
Typowe Dziewczyna poczula, ze robisz z Niej dziwke to sie odplacila :D Pokazala ze nigdy nie bedziesz jej mial . Upijala sie calowala na znak protestu przeciwko Tobie. Polykala? Ideal kobiety hahah ona potrzebuje mezczyzny ktory by postawil ja do pionu, przycisnal i pozwoliby zeby upijala sie tylko z nim

Gość gość
Frajer jestes! To, ze kobieta zdradza cie po pijaku to nie powod by odtracic kobiete. Lepszej nie znajdziesz!

Zapewne "lepszej nie znajdzie" ;) "Lepszego" jak zdradza, też nie znajdziesz. Co za kretyńskie rozumowanie ? :D 🖐️)))

Gość gość
Dobrze,ze ja zostawiles.To pusta lala.Chcialbys taka idiotke jako matke swych dzieci??? Zycie przed Toba.

Gość gość
Czy Twoi rodzice sie szanowali? Czy Twoja matka jest dla Ciebie wzorem kobiety ? Dlaczego imponuje Ci taka chora dziewczyna?

Gość gość
Pusta dziunia pewnie wszystkim połyka :O: Obawiała sie ze zdradzisz,bo sama zdradza.Tak to funkcjonuje zdradzasz to podejrzewasz o zdrady partnera.

Gość gość
strasznie mnie z tego powodu naciskała, cały czas gadała tak jakbym spał z moją przyjacióką(co ciekawe nawet się z nia nie spoytkałem, to byłą znajomość na uczelni plus czasami fb ale nic poza tym). Ona mnie tak przesłuchiwała , o każdy szczegół. ciesze się ze ja zostawiłem, ona chyba też tego chciała bo sama ma niepokolei w głowie, zawraca mi głowe a tydzień po powrocie mnie zdradza. Co najciekawsze dobę wczesniej planowała wspólną przyszłość ale z litrem wódki i jakimś fagasem w klubie jej przeszło. żałuje tylko że marnowałem pół roku na takie coś

Gość gość
Dodam jeszcze że ona była tak dziwna że na drugiej randce zapytała sie mnie wprost czy jestem prawiczkiem a na piatej poszła ze mna do łóżka a wszystko zaczeła od robienia loda. Dla mnie to było strasznie słabe bo liczyłem że wszstko bedzie bardziej ułożone i z sensem a nienastawione na jak najszybsze pójście do łóżka. Chciałem na początku seksu ale po wszystkim zrozumiałem że seks wszystko popsuł. koniec końców ona opowiadała mi ze szczegółami co robiła z byłymi, również włączając to ile każdy miał centymetrów oraz historię jak to jej były powstrzymywał ręką wytrysk... I jak ja miałem mieć szacunek do kogoś takiego!?

Gość gość
Seks to jest dodatek do milosci. Spotkasz jeszcze wartosciowa dziewczyne,ktora umie kochac:)

Gość gość
Jaka zepsuta ta dzisiejsza mlodziez.Szok.

Gość gość
Nigdy nie byłem z nikim i ciężko było mi ocenić czy no normalane. W każdym razie po tych słowach strasznie źle się czułem. Dodała jeszcze że pod koniec związku z byłym zaczęła starać sie być zajebista w łóżku bo chciała go przy sobie przytrzymać. Jestem załamany bo boje się że nie spotkam normalnej i wartościowej dziewczyny i ze do końca życia będę spotykał takie wywłoki.

Gość gość
3 miesiące to żaden związek, daj spokój chłopaku...

Gość gość
wiem ale ona była pierwsza , liczyłem na coś ,że nam się uda a dostałem tylko wpierdol emocjonalny. Jestem zbyt wrażliwy jak na faceta.

Gość gość
ej, czy ja dobrze czytam, że rozstaliście się na miesiąc? :D masz nauczkę na przyszłość - związki, w których występują rozstania na początku to żadne związki :D

Gość gość
na drugi raz patrz czy dziewczyna sie szanuje nie bierz doopoodajek

Gość gość
Standard. Zapamiętaj żelazną zasadę człowieka doświadczonego: jeśli kobieta ustala w związku jakieś zasady, to jej w założeniu one nie dotyczą. A jeśli w dodatku jesteś głupkiem to służą przy okazji osłabieniu twojej czujności.

Gość gość
Ona jest niestabilna emocjonalnie.Jeszcze lubi alkohol.Z taka szczescia nie bedzie.

Gość gość
jeżeli dziewczyna wpada na takie pomysły zonacza to że ona sama jest taka jak wymienia z zasadach. gdyby była normalna to nawet do głowy by jej nie przeyszło że można się nawalić albo buścic na imrpezie