Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zerwać z dziewczyną która złamała zasady i była pijana

Polecane posty

Gość gość
a jakie ona ma zainteresowania lub hobby (oprocz seksu :-P) ?????

Gość gość
Gdzie jest autor tematu?

Gość Nagaa
jak widzisz narzucanie się i szantaż oraz bawienie się emocjami "kocham cie, nie kocham, a jednak kocham, chociaz czekaj.. nie nie kocham, a może jednak kocham, chociaz trochę watpie..." natychmiast zerwij, jest to związek bez przyszłości albo jest się z kimś z miłości poświęcenia, albo żeby dręczyć, (to ma drugie dno), jak chcesz mieć zepsute nerwy, proszę bardzo trać czas latami i baw się w rozwiązywanie probelmów laski która ma problem ze wszystkim, zamiast poznać kogoś godnego siebie. wiadomo nigdy nie jest kolorowo ludzie się muszą dotrzeć, ale kłótnie nie mogą trwać ciągle! ZERWIJ I NIE ŻAŁUJ ! a tych co piszą zerwij kulturalnie pier..ol XD

Gość gość
dzisiaj zadzwoniła, przprosiła mnie i powiedziała że możemy być kumplami... LOL , 30min później znowu zaczęła coś wypominać i zbluzgała mnie od zjebów ona i uwaga! jej siostra! Patologiczna rodzina.

Gość gość
Dodam jeszcze że jak mnie przepraszała to śmiała się przez słuchawkę, czuć było ironię w jej mowie, zero szacunku do mnie , nie potrafiła odpowiedzieć na żadne pytanie , zapadała cisza. Jestem k***a za głupi żeby mieć jaja i takich ludzi w*********ć kiedy trzeba. Studentka medycyny... żałosne co sie dzieje na tym świecie.

Gość gość
Żałosny to jesteś ty bo sam się oszukujesz że może byc pięknie, nie nie będzie pieknie jużjest chu..teraz bedzie juz tyglko coraz gorzej bo wie ze ma cie w garsci ..

Gość gość
jak dla mnie ta dziewczyna jest ostro zaburzona i zwyczajnie tobą manipuluje. te teksty w stylu, ż ecię skrzywdze ble ble.. załosne. pewnie miala nadzieje, ze bedziesz blagać, ją o powrót na kolanach.. poolewaj ją troche, jak zobaczy żę nie ejstes już podatny na manipulacje, wtedy znow przestraszy się , ze cie stracila i zacznie zabiegac o ciebie.. tylko, ze to potrwa chwile..takze moja rada, zakończ to lepiej, nie zargaj sobie nerwów, inaczej dluugo będziesz poźniej musiał się leczyć ztej chorej milości, i w każdej dziewczynie będziesz widzieć, ją i jej chore zagrywki. A tak poza tym, to nie daj sobie, wmowić ze z pwoodu nieśmialośćci jestes na przegranej pozycji, myślę, ze z nią jesteś dlatego e wydaje Ci się , ze nikogo lepszego nie mozesz mieć. Tak nie jest, z tego co piszesz to jesteś bardzo poukladanym i wartościowym chlopakiem, tak więc znajdziesz na pewno tą ktora to doceni, nie wykorzysta.