Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam powod zakonczyc znajomosc

Polecane posty

Gość gość

otooz spotykalam sie z jednym gostkiem prawie rok, mowil ze mu zalezy i by chcial abym sie do niego przeprowadzila.Ostatnio byl na wakacjach z rodzina (czyli klanem, nie mylic zona-dzieci) tydzien i ani razy sie nie odezwal, dopiero pod koniec zadzwonil poniewaz mu przyszla jakas wiadomosc ode mnie na maila (wyslana automatycznie do wzystkich kontaktow) i chcial wyjasnic sprawe.Nie zapytal co u mnie slychac i czy wyzdrowialam z ciezkiej grypy.Poza tym na roznych portalach ma "szukam powaznego zwiazku", jak mu to wygarnelam to powiedzial ze jestem jakas nawiedzona, i tak nikt nie jest zainteresowany a on nie bedzie nic zmienial bo nie.Poza tym powiedzial ze wakacje to jego czas wolny i nic mi do tego Powinnam sie pozegnac przy najblizszej rozmowie i zyczyc znalezienia b. tolerancyjnej kobiety ktora jest na zawolanie i znika na zawolanie , mam racje?

Gość gość
powiedzial ci, ze nie jest toba zainteresowany? bo tak piszesz chaotycznie, a tam jakby cos takiego padlo, ale moze zle rozumiem... oczywiscie, ze zerwij znajomosc

Szuka poważnego związku i nie zamierza zmieniać tego statusu. Jakby zapomniał o tym, że ma tak ustawione, to ok, ale Ty mu to wypomniałaś, a on w odpowiedzi stwierdził, że tego nie zmieni, więc jak dla mnie, to jesteś trochę "na przeczekanie" i jak kogoś znajdzie, to się żegna.

Gość gość
ktos sie jeszcze wypowie?najgorsze to ze nie powiedzial ze nie jest zainteresowany i chce zerwac, tylko ze po prostu nie mial potzreby ze mna gadac bo to jego wakacje i robi tylko to co sprawia przyjemnosc****ewnie sama kogos mam na oku i nie mam odwagi zerwac wiec chce go zdenerwowac aby to wyszlo od niego

Gość gość
tak szczerze to bardzo dziwny chłopak. Byłaś z nim rok, a on Cię teraz traktuje jak zło koniecznie? I przez tydzien miał cię w doopie? daj sobie z nim spokoj, zwykly CHAM i burak ze wsi, szkoda nawet komentowac. Ile macie lat? a te jego teksty jako chamskie i prostackie, jakby mi tak powiedzial chlopak to juz bym go kopnela w zadek.

Gość gość
up

Gość gość
widać że to doopek, naprawdę nie trac czasu, olej go, nie musisz mu nawet żadnych glupot mowic na odchodne, bo takie ZERO i tak tego nie zrozumie a jeszcze sie bedzie z Ciebie smial, ze tak Ci na nim zależało. Po prostu olej go bez tlumaczenia dlaczego. Bo tak tylko dasz mu satysfakcje jaki on dla ciebie ważny.

Gość gość
obydwoje tuz po 30 co radzicie jak bedzie chcial sie spotkac?powiedziec ze to koniec albo ze mozemy czasem pogadac w necie ale nic wiecej?

Gość gość
masz trochę honoru i godności głupia dziewucho? czy całe życie chcesz robić za materac dla takich cwanych gnojów?

Gość gość
dzieki za wypowiedzi, ta ostatnia byla mocna i najbardziej przekonujaca.po prostu go oleje, nie trzeba nic mowic, wystarczy zniknac.gdyby jeden portal nie strzelil mi kawalu i nie wyslal wiadomosci do kazdego znajomego z fejsbuka, byloby juz po sprawie, urwaloby sie naturalnie.teraz bede ostrozna korzystajac z roznych internetowych mediow zeby do nikogo nie wyslac przypadkiem niezamierzonej wiadomosci

Gość gość
zaskoczyłaś mnie z tym wiekiem, myslalam że on ma z 17-24 lata, a ty piszesz, że po 30tce... dorosły koń zachowujący sie jak nastolatek, tydzien olewa dziewczynę z ktorą byl rok. I jeszcze na wakacje jeździ z rodziną maminsynek, czemu nie zabral Ciebie??? jak dla mnie masakra, ja bym olala i nawet sie nie zastanawiala :D