Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu faceci w zwiazkach ponizają swoje kobiety

Polecane posty

Gość gość

to po co sie wiazac, skoro jakas jest wg was brzydka lub glupia? nie rozumiem, brzydzi was, a wy z nia jestescie i jeszcze jej powtarzacie, jaka jest beznajdziejna...

Gość gość
jak sobie pozwalają... ja bym dala po ryju po jakims chamskim tekscie, ale jak one siedzą cicho bo sie boją, że je misiu zostawi, no to co poradzic?

Gość gość
bo głupie, polskie c/h/u/j/k/i tylko w taki sposób potrafią się dowartościować!

Gość gość
Jak sobie poscielisz tak sie wyspisz! Jak lecicie na burakow i dupkow to wasz problem. Nie nazywaj brutalami wszystkich mezczyzn tylko dlatego, ze takiego sobie wybralas.

Gość gość
ale nie rozumiem dowartosciowania sie kosztem ponizenia bliskiej osoby.. to chore

Gość gość
owszem, chore, ale bardzo popularne

Gość gość
Ja bym zadal pytanie czemu faceci ponizajacy kobiety sa w zwiazkach?

Gość gość
brutal to nie tylko jest wtedy gdy bije - czasami slowa bola tak samo jak ciosy, albo i gorzej - bo ryja psychike

Gość gość
No wlasnie ciekawe...ale nie to, ze niktorzy mezczyzni ponizaja kobiety, bo to moze wynikac z roznych przyczyn, ale to, dlaczego kobiety na to pozwalaja! I nadal z takim dupkami sa! No autorko, odpowiesz?

Gość gość
bo dobierają się na zasadzie desperacji i lęku przed samotnością, pochopnie biorąc pierwszy lepszy towar z brzegu nie absolutnie zwracając uwagi na jakość i konsekwencje w przyszłości

Gość gość
i jak zwykle dyskusja zmierza do konkluzji, że kobiety same są sobie winne

Gość gość
A co moze my jestesmy winni, ze ona takiego sobie wybrala? Nie to wina facetow, ze kobieta sie z kims wiaze:-) Jak nie potraficie brac odpowiedzialnosci za swoje wybory to niech wam rodzice wybieraja chlopakow.

Gość gość
gość dziś i jak zwykle dyskusja zmierza do konkluzji, że kobiety same są sobie winne xxxxxxxxxxxxxx Jasne, ze wina zlego traktowania kobiet lezy po tej stronie, ktora je zle traktuje. Ale przyznasz, ze "do tanga trzeba dwojga". Jezeli kobieta nie reaguje w sposob czynny, czyli pozwala na takie traktowanie. Z tego wniosek ze z tym traktowaniem sie godzi. Nikt przeciez nie zmusza do bycia z kims, z kim nie chce sie byc. Prawda?

Gość gość
Kobieta bardziej ryzykuje niż mężczyzna więc powinna wybierać partnera odpowiedzialnie odpowiednio testując jego reakcje podczas okresu narzeczeństwa. Gdy kandydat nie przejdzie testu, szuka następnego aż trafi na tego jedynego. Swoisty kasting przed dalszym życiem spędzonym w związku.

Gość gość
Wystarczy poczytac tu na formum, co pisza kobiety. Mezowie pija - a one nadal z nimi sa. Mezowie sa narkomanami - a one nadal z nimi sa. Mezowie sie znecaja - a one nadal z nimi sa. Skoro ktos tylko marudzi, a nic konstruktywnego z wlasnym zyciem nie robi, to moze miec pretensje tylko do samego siebie.

Gość gość
Zasadne byłoby pytanie, SKĄD w aż tylu facetów bierze się taka nienawiść do kobiet i potrzeba upokarzania kogoś.. ja mam kompleksy, życie mi się nie układa, ale nie mam potrzeby odreagowania na kimkolwiek jakoś, wstyd by mi było za samą siebie jakbym miała kogoś wyzywać etc. Dla mnie ludzie, którzy wyżywają się na innych, są podludźmi

Gość gość
ja autorka z zadnym nie jestem - ale obserwuje to w rodzinie, u znajomych, nawet na tym forum, mnie tez ktos nie szanowal na kim mi zalezalo - ale z nim nie bylam

Gość gość
To tylko pokazuje jakich facetow chca kobiety do zwiazku. Im facet bardziej cywilizowany tym mniejsze ma szanse na zwiazek.

Gość gość
ludzie od zarania zawsze kłócili się między sobą, taka jest już ludzka podła natura że nikt nie rodzi się dobry, zło które czai się w nas może być tylko tłumione

Gość gość
to pokazuje jak jest skala tego zjawiska!!! polskich facetów należałoby zagazować w Oświęcimiu! komory i piece jeszcze stoją, a znając niemiecką precyzję - na pewno działają!

Gość gość
bo sex przedmałzenski zawsze sprowadza cierpienie np zdrady pogarda

Gość gość
Jakoś właśnie w małżeństwie takie zjawiska często występują, oszołomie :)

Gość gość
ale żadna kobieta nie wytrzyma z miłym nudziarzem słodzącym jej na każdym kroku :) natura nie lubi nudy

Gość gość
hehehe faktycznie, ponizanie innych jest takie zabawne:D:D:D Dobrze masz w glowie?

Gość gość
Jest ogromna różnica pomiędzy tym,że ktoś jest spontaniczny, szalony, zabawny, niż poniżający kogoś, bijący, upokarzający.. JAK WAS WYCHOWALI że nie odróżniacie takich rzeczy? Dla was sątylko skrajności - albo nudziarz, albo chamidło?

Gość gość
Gdyby kobiety takich facetow nie chcialy to by ich nie wybieral a skoro wybieraja to wniosek jest jeden...

Gość gość
Kazdy ma to, na co sie godzi.

Gość gość
ciekawe, gdzie sa faceci, ktorzy takich rzeczy nie robią, chetnie bym poznala, moze nawet rodzine z takim zalozyla

Gość gość
wiadomo, niewychowane chamisko zawsze jest patologią od której trzeba stronić na odległość widocznie kobiety decydując się na związek z chamidłem nie były na tyle inteligentne aby ocenić przyszłe skutki z jakimi mogą się spotkać będąc z nieszanującą jej patologią