Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

im chudsza dziewczyna tym ladniejsza

Polecane posty

Gość gość

zauwazylscie?

Gość gość
Tak, tak. A skrajne anorektyczki to w ogóle ideał kobiecej urody.

Gość gość
takiego szkieletora jak mocniej pukniesz to wyje że ją boli !!! :D :classic_cool:

Szkieletor bzykany, potrafi odcisnąć swoje kości, nawet na masce samochodu :( :( :( :D :D :D .

Gość Key_system
Nie prawda. W mojej ocenie kobieta nie musi się martwić o sylwetkę. Troszkę tłuszczyku każdy facet lubi :) Takich tematów tutaj mnóstwo.

Gość gość
mam 165 i 70kilo jestem kobieta i zaden facet mnie nie lubi

>>>mam 165 i 70kilo jestem kobieta i zaden facet mnie nie lubi<<< Ja Cię polubię :) . Chyba, ze masz wredny charakter :( .

Gość gość
Zwróc uwagę na to że nie każdej dziewczynie tłuszczyk idzie w tyłek i piersi.. ja mam szerokie biodra, ale bardzo płaskie pośladki, grube nogi jak utyję choć 2 kg (wagę mam w normie- 56 / 168) i boczki na dole pleców, także..

Gość gość
Nie zgodzę się zupełnie. Znam parę dziewczyn, które nie ćwiczą, i tyłki mają ładne. Ba, ostatnio widziałam otyłą dziewczynę, która jednak tyłek miała okrągły i wypukły. Ale fakt, że i tak można trochę wyćwiczyć pośladki. Ja robię przysiady i już mam efekty.

Gość gość
nie zawsze sprawdza się twoja teoria w moim przypadku wolę średnio puszyste kobiety, dopiero one są esencją prawdziwej kobiecości chuderlaki są aseksualne

Gość gość
Tak :D takie z małym biustem, wąskimi biodrami i płaskod***em. Esencja kobiecości.

Esencja kobiecości tkwi w uroku ogólnym kobiety, a nie tylko wyglądzie :) . W czwartek gadałem sobie z uroczą drobinką i choć z okrąglutką dzieweczką, nie miała nic wspólnego, to nie miałbym nic, przeciwko spędzaniu z nią czasu, nawet codziennie :D .

Gość gość
największe powodzenie mają chuderlaki

Gość Key_system
I właśnie takie kobiety są poszukiwane, które mają co pokazać, a nie jak ktoś wspomniał z płaskod***em i toną tapety na twarzy. Co z tego, że jest ładna z twarzy jak już niżej nie jest atrakcyjna. Jeździj troszkę na rowerze, biegaj, wyjdź do ludzi. Często uprawiając sport można poznać kogoś fajnego, czy to kobietę....czy MĘŻCZYZNĘ :)

Gość gość
Dzis jest pelno szczuplych zadbanych facetow wiec to logiczne, ze nie beda chcieli lochy na dziewczyne chyba, ze maja taki fetysz.