Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojej dziewczynie spoźnia się okres.

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna nie wytrzymuje juz psychicznie, okres spoznia sie tydzien, brzuch ją czasami pobolewa jak na okres, ale okresu nie widac, miala ostatnio bardzo duzo stresu i tym staram sie jej tlumaczyc, jakos innych objawow nie dostrzeglem, procz tego, ze ona nie wytrzymuje psychicznie, dodam, ze miesiac temu okres spoznial sie jej 5 dni, zabezpieczalismy sie prezerwatywami, ale nie wykluczam, ze jakos odrobina preejakulatu mogla dostac sie na prezerwatywe. pomocy :/

Skoro miesiaczka spoznia sie juz tydzien, to biegnij po test ciazowy bo ilosc hormonu ( jezeli faktycznie jest w ciazy) jest juz na tyle duzy, ze test ciaze wykryje o kazdej poze dnia..

Gość gość
spokojnie jak się zabezpieczaliście i gumka nie pękła, to ryzyko ciąży wynosi jakieś 3%... czyli stosunkowo niewiele. Na tym forum siedzą same stare staraczki, które czekają na ciąże po 10 lat, naprawdę uważasz że mimo zabezpieczenia zdarzyłby Wam się tak wielki cud ? Bo to nie jest pech, to wręcz cud! Ile lat ma Twoja dziewczyna? Jak nie skończyła 20 lat, to normalne jest to że może mieć wahania hormonalne i mieć nieregularny okres. To wręcz bardzo częste. Ja myślę, że powinieneś usiąść z dziewczyną, poprzytulać się, pośmiać, niech się dziewczyna odstresuje i przestanie chorobliwie myśleć o ciąży, bo na pewno w niej nie jest. A na przyszłość, zachęć dziewczynę do stosowania tabletek lub plastrów antykoncepcyjnych, jeżeli o tabletkach mogłaby zapomnieć. Naprawdę to najbezpieczniejsze zabezpieczenie. Powodzenia i nie popadajcie w paranoje.

Gość gość
mamy po 19 lat, dopiero co uprawialismy pierwszy seks, martwia mnie te jej bole brzucha, mowi, ze sa identyczne jak przed miesiaczka,

Gość gość
staram sie ja wspierac, ale ona caly czas mysli tylko negatywnie :/

Gość gość
Test kosztuje 10 zł i nie będziecie się stresować. Z seksem trochę poczekajcie bo ewidentnie nie jesteście gotowi na poniesienie ewentualnych konsekwencji.

nie jesteś już dzidziusiem. leć po test. a nie siedzisz na forum... zaraz rozwolnienia z nerwów dostaniecie... a stres też może opóźnić miesiączke....

Gość gość
czesc mam dziwny ogolnie tamat.. moze streszcze go w miare krotko.. był stosunek była gumka i był efekt koncowy w srodku po czym jeszcze troszeczke tam został :) co sie okazało prezerwatywa w zbiorniczku oczywiscie cała lecz nasze ogumienie miało 4 minimalne na samej gorze nie wiem efekt sciagania całkiem mozliwe .. dni płodne oczywiscie jak na złość a wiec pytanie me czy ktos miał podobnie ewentualnie jakies rady .. ? podpowiedz

Gość gość
Boze czy tak trudno isc po test i wiedziec? Co tu wrozki siedza zeby przewidziec czy byc moze jest czy nie jest w ciazy?! Co za dzieciuchy..