Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zakład psychiatryczny

Polecane posty

Gość gość

Mąż już około 85 razy przebywał w zakładzie psychiatrycznym i co z tego skoro takie zakłady najlepiej ściągają a nie leczą , przetrzymują a na przepustki wypisują co tydzień w piątki raniutko do niedzieli i twierdzą że to jest terapia skoro więcej pacjęta nie ma w szpitalu a jest w domu i nieraz na przepustkach popije i wraca tak jak do hotelu jak długo mu się uda i nie znajoma pielęgniarka go wyczuje bo znajome przymykają oczy ..Ostatnio dzwoniłam do doktor i przekazałam że chyba ma od picia chorobę otello a ona stwierdziła że mąż jest psychicznie zdrowy tylko leczy się na alkocholizm wiec się pytam skoro 85 razy co tam przebywa to po co leży na oddziale psychiatrycznym a nie na odwykowym i może wychodzić sobie kiedy chce do miasta i wracać . jak ktoś chce tam namiary to za darmowy pobyt kasa chorych zapłaci a oni i tak nie leczą i tak jest leczenie pijaków..ja już jestem chyba psychicznie wykończona może ta pani ordynator tego szpitala ma problemy z rozpoznaniem u alkoholika jakichkolwiek oznak ...dam namiary do gazety żeby wkońcu wzieli się za ten fałszywie leczenie pacjentów i pozbywanie się na przepustki ....jak mnie zabije albo ja się wykończę to taka pani doktor powie że ja byłam psychiczna a nie mąż po 85 pobytach u niej ..szkoda słów bo psychiatry nik nie podwarzy taka jest opinia więc po zwolnienia walić do psychiatry!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować