Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi, czy to mozliwe zeby

Polecane posty

Gość gość

20 letnia dziewczyna nigdy, ale to NIGDY nie zabawiala sie sama ze soba? Jestem facetem i uwazam, ze to po prostu niemozliwe. Przeciez kazdy odczuwa cos takiego jak poped, wiec jak dziewica mialaby nie robic tego sam na sam?

Gość gość
Możliwe. Ja zaczęłam się masturbować dopiero jakiś czas po ślubie, w wieku ok. 27 lat. Wcześniej mnie do tego nie ciągnęło/ nie wiedziałam jak to robić

Gość gość
Ale wczesniej nigdy nie byłas poniecona tak, aby rozladowac napiecie seksualne?

Gość gość
Sama ze sobą - nie. To znaczy dotykając się czułam podniecenie, ale nie potrzebę rozładowania. Zreszta nie wiedziałam jak. Dotykałam się tam, ale po osięgnięciu pewnego pułapu podniecenie nie rosło. Zresztą orgazmu nauczyłam się dopiero jak nauczyłam się masturbować, po ślubie

Gość gość
To bardzo ciekawe co mówisz. Ja nie jestem uzależniony od masturbacji, robię to tak raz na tydzień, choć nie ma reguły. I z tego, co rozmawiałem z kolegami - bez tego się po prostu nie da. A że poznałem dziewczynę, która mówi, że nigdy w życiu tego nie robiła, to po prostu zaczałem się zastanawiać.

Gość gość
Ja tez tego nie robiłam. .dopiero po 30-tce.

Gość gość
A teraz ile masz lat i jak czesto to robisz?

Gość gość
Która jescze lubi to robić?

Gość gość
mam 22 lata i średnio raz na tydzień. czasem 2 razy w tygodniu, jak się wyjątkowo czymś podjaram, to nawet 3, ale to bardzo rzadko. teraz mam dziewczyne i już hm... 11 dni tego nie robiłem, bo czekam aby wejść w nią (chociaż slyszy sie, że lepiej przed sobie ulzyc, zeby za szybko nie skonczyc...).