D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 5, 2014 Na dyskalkulię . Sądzę że może mi się to przydać na maj 2015 rok. Angielskiego będę się uczyła na pamięć słówek i wszystkiego by w końcu tą maturę zaliczyć i tam radę. A kto wie? Może matematyka dla chorych na dyskalkulię zostanie zniesiona i wtedy wybiorę np. język polski rozszerzony i na 100% dostanę świadectwo dojrzałości i będę mogła iść na dziennikarstwo lub pedagogikę. Poza tym trochę załatwiania z tym będzie, pamiętam ile było problemu jak załatwiałam se orzeczenie o niepełnosprawności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 5, 2014 a na jakiej postawię dali ci zaświadczenie o niepełnosprawności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 5, 2014 Mam głęboką wadę wzroku oraz miałam wypadek drogowy: złamany obojczyk, miednica, itp. Trochę było za tym latania bo musiałam dać chirurgowi ortopedzie pieniądze, lekarzowi rodzinnemu i okuliście by wypisali mi to co ja chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewiędziesiąt dwa Napisano Lipiec 5, 2014 A wiesz chociaż na jaką ulice się trzeba udać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 5, 2014 A jak byś mi podał adres byłabym ci wdzięczna ale w myślenicach i dobczycach jest trochę psychologów którzy się tym zajmują, może jakby mi wypisał to co trzeba to mogłabym działać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewiędziesiąt dwa Napisano Lipiec 5, 2014 Na Rusznikarskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 5, 2014 A to musi być koniecznie z Krakowa, nie może być od psychologa który ma własny gabinet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewiędziesiąt dwa Napisano Lipiec 5, 2014 Nie może, nie każdy psycholog ma taką specjalizacje że zajmuje sie dyskalkulią. Musi być koniecznie ztamtąd to zaświadczenie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 5, 2014 To jeśli do tego dojdzie to debile będą szły na studia. Matura gdzie są same humanistyczne przedmioty i napisane jest że absolwent nie zdawał matury z matematyki z powodu choroby psychicznej to coś okropnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewiędziesiąt dwa Napisano Lipiec 5, 2014 Posługujesz się stereotypami, prymitywie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach