Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Właśnie kolejna przestała odpisywać na gg

Polecane posty

Nie wiem, co jest grane. Ciągnę kontakt, od kilku dni do kilku tygodni i następuje cisza . . . :( Poznałem jedną dziewicę w swoim wieku. Z nią mi się dobrze gadało, nawet smuciła się, kiedy mnie nie było długo, ale nawet ona mnie olała . . . :( Nie wiem, co jest grane. Szkoda czasu i kasy na te internetowe znajomości chyba . . . :o

Gość gość
Znalazła lepszego, ktory szybko jej zaproponował spotkanie. Bajkopisarze to zmora polskiego Internetu

Też mi się tak wydaje, że trzymają kilka fagasów za ogony... Ale w sumie trochę moja wina. Ostatni raz rozmawiałem z nią we wtorek. Miałem się odezwać następnego dnia (w środę), ale olałem i odezwałem się dopiero w piątek, około godziny 21.30. Wtedy się nie odezwała... Odezwałem się dzisiaj i nic . . . :o Może to znak od Boga, że powinienem się brać za Perłową Królewnę . . . ?

Gość gość
Nie chodzi o to czy mowisz prawde czy nie, musisz dążyć do szybkiego spotkania, laski z internego tego oczekują, mozesz popisac kilka dni, ale potem musisz zaproponowac spotkanie, odmowi ? musisz naciskac. Jesli bedziesz pisal i pisal to automatycznie stajesz sie ''e kolegą'' i jesli dojdzie do spotkania to i tak cie potem oleje, bo sobie nawymysla glupot, wyobrazi ciebie jako jej marzenie i ideal ze snów