Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak macie zapisanych w telefonie najblizsza rodzine?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi konkretnie o: - mąż - rodzice - teście - rodzeństwo - rodzeństwo męża - ewentualnie dzieci.

Gość gość
Teściowie a nie teście.

Gość gość
Mama tata tescio tesciowa imie brata i uwaga imie i nazwisko meza

Gość gość
a czemu meza masz z imie nia i nazwiska?

Gość gość
mąż - kotek ;** mama - mamcia ;** tata - tatko ;** siostra - siostra :P druga siostra - imię zdrobnienie teść - tata teściowa - mama

Gość gość
aha jeszcze siostra męża - też zdrobnienie imienia, a brat męża - szwagier :P

Gość gość
Bo wspolpracowalismy ze soba i tak byl wpisany od poczatku znajomosci. Nie widze powodu zeby wpisywac go inaczej.

Gość gość
mama tata imię brata imię męża reszta odziny w sumie też po imionach, jak mi się dublują imiona t wtedy dodaję albo nazwisko albo miejsce pracy danej osoby

Gość gość
ICE1 - TATA, ICE2 - BRAT, dzieci nie mam, partnera też nie

Gość gość
Ja w razie wypadku mam wpisane A mąż, żeby ratownicy tudzież policja wiedzieli kogo powiadomić ;)

Gość gość
Proponuke w dokumentach miec kartke w razie w powiadomic i telefon.

""""Ja w razie wypadku mam wpisane A mąż, żeby ratownicy tudzież policja wiedzieli kogo powiadomić oczko.gif "" Nie A tylko ICE (In Case of Emergency )- skrót informujący ratowników, do kogo powinni zadzwonić w razie nagłego wypadku

Gość gość
ICE itd. jest baardzo przydatne ale tylko kiedy nie macie blokady ekranu. jesli jest blokada, to sobie mozecie nawet pierdzioszkami ludzi nazywac i nikt o tym si enie dowie ;) jesli macie smartphona to jest zazwyczaj opcja wybrania numeru awaryjnego bez odblokowania ekranu i to warto sobie ustawic

Mam wypisane wszystkie imiona dzieci, rodziny ( chyba ze się imie powtarza to dopisuje za imieniem kto to ) Mąż jest podpisany -mąż ICE , starsze dzieci nastoletnie tez mam podpisane imionami z dodatkiem ICE Rodziców mam podpisanych mama ,papa ,teściów z dopiskiem imion

Gość gość
a ja tak : - mąż : hiena cmentarna - tata : tata - mama : mama - brat: pasożyt z gołą d**ą - teściowa : kawał - teść : pantofel - zus : dawaj rentę

Moją blokadę ekranu można jednym ruchem / przyciskiem odblokować i nawet przedszkolak by się z tym uporał, wtedy bez problemu wejdzie się w kontakty po odblokowaniu

Gość gość
tak,ale ja mowie o PINie blkujacym dostep do tel a to juz roznica bo nikt ci wtedy w kontakty nie wejdzie

a to ja akurat nie ustawiam blokady TELEFONU poprzez PIN Trzymam koło tylka ,wiec kradzieży się nie obawiam, a nawet jeśli tak to Satelita namierzyłaby gdzie się skradziona zguba podziewa :)

Gość gość
Jaki satelita? Toksyczna pilas?

Gość diablica tasmańska
Wszystkich z imienia i nazwiska. A w razie wypadku mam obok dowodu kartke z danymi osoby ktora powiadomic. Ratownika czy policja bardziej raczej beda interesowac moje dokumenty niz zablokowany telefon.

Gość gość
maz-jego imie każdego z rodzeństwa te po imieniu tesciowa po prostu -tesciowa. mame-mama :)

No satelita , co cie tak dziwi? mam zainstalowaną odpowiednia aplikacje (Find My iPhone-via znajdź mój iphone ) ,ze w razie zguby ,lub kradzieży czujnik gps i chip nakierunkuje przez satelitę nawigacyjną gdzie jest sprzęt

Gość gość
mąz - imię brat - imię tata-tata mama - mama teściowa - teściowa teściu - imie i nazwisko

Gość syg
Nic oryginalnego. Tylko męża mam zapisanego ''Pan i Władca''.

Gość gość
Apke wystarczy odinstalowalac tudziez wylaczyc gps w telefonie i po poszukiwaniach:-)

Gość gość
hahahaha mąż : hiena cmentarna hahahahhaha splułam monitor hahahha

Gość gość
nic ciekawego matka - matka ojciec firmowy - nazwisko ojciec prywatny - tata siostry - zdrobnienia imion partnera nie mam przyjaciel - pierwsza litera imienia

Gość gość
Maz - maz Rodzice - imiona Teściowie - nie mam i do szczęścia mi nie potrzebne Brat - imie