Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę mieć przystojnego faceta do tzn pseudozwiązku

Polecane posty

Gość gość

Na pewno kojarzycie, o co chodzi z pseudozwiązkiem (wszak większość ludzi wiąże się ot tak i kłamie perfidnie, że niby się kochają). Chcę, żeby otoczenie zmieniło trochę o mnie opinię (mało stanowczej sierotki), a bycie z przystojnym i fajnym facetem trochę w tym pomoże. Oszukiwać go nie będę, będzie to bardziej coś w typie romansu, a oficjalnie mój partner. Myślę, że może być nam ze sobą dobrze, jeśli tylko nie będziemy obłudni. To jest uczciwsze niż udawanie, że się kocha, a zdradzanie na boku. Zanim powiecie, że to idiotyczne, pomyślcie sobie, że ludzie są jeszcze głupsi, dlatego trzeba robić takie rzeczy. Naprawdę miałam gorzkie życie i teraz chcę wziąć za to odwet. Mam nadzieję, że uda mi się poderwać takiego przystojnego, sama jestem taka pośrednia, ale miałam całkiem sporo adoratorów, coś ludzi przyciąga w moim typie urody najwyraźniej. Teraz pracuję nad figurą, dopracowuję jeszcze nogi i pośladki. P.S. 2 Zanim mi powiecie, że jestem pusta, sami się zastanówcie, czy nie jesteście. Ja byłam i z brzydkimi (takimi serio brzydkimi) i z przeciętnymi mężczyznami i nie miałam z tym problemu.

Gość i z tymi brzydkimi
seks tez byl udany?

Gość gość
Był niezły. Ale bez przesady, uprawiałam seks łącznie z 3 facetami - dwóch przeciętnych i jeden brzydki, całowałam się jeszcze z jednym brzydkim albo przeciętnym, trudno scharakteryzować.

Gość gość
Kazdy chce byc z kims atrakcyjnym i chciec mozesz ale jestes brzydka skoro bylas z przecietnym i brzydkim facetem. Przystojny nie bedzie cie chcial. To tak jak porzadny mezczyzna mialby chciec puszczalska.

Gość gość
Na 2 do 3 lat starczy, później wymiana.

Gość gość
z przystojnym przynajmniej można się pokazać w towarzystwie

Gość gość
Mylisz się, akurat pisałam z mega przystojnym, takim szczerym i powiedzial ze wyglądam całkiem ładnie, ale też pięknością nie jestem. Poza tym ciekawe po czym oceniasz, ja w związku dotąd wchodzilam, bo się z kimś lubiłam, mi nie wystarczałaby jak facetom sama uroda. Byłam z dwoma przeciętnym, czyli nie typowo przystojnym, ale mieli ładne ciała i twarzy, które mi się podobały (A odsetek średnich ludzi jest największy wiec nie wiem skąd od razu przekonanie ze ja musze być brzydka) i z jednym uznawany przez otoczenie za brzydkiego (z twarzy). Przystojnego chce do swoich celów, taki luzniejszy związek, nie poważny. Aprilis

Gość gość
...z przeciętna nie za bardzo :|

Gość gość
Apropos miało być, mój brat jest przystojny, a ma dziewczynę taka średnia mocno, nie jest ładna, ale za to mega uśmiechnięta i sympatyczna.

Gość gość
up

Gość gość
ściema

Gość gość
próżne twoje nadzieje :)