Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za marzenia nie karaja

Polecane posty

Gość gość

marzy mi sie wazyc 42 kg przy wzroscie 161 , byc w koncu zgrabna i powabna ....niestety zadna dieta nie pozwolila mi schudnac ponizej 50 kg ;(((((

Gość gość
z tymi cwiczeniami to jak w wiekszosci przypadkow troche w domu troche biegania (nprawde nie wiele) i malo zarcia. czy w ogole istnieje jakas dieta ktora pomaga ?....

Gość gość
42 kg to jak dziecko, nastolatka max 13-15 lat, aż mnie wzdryga :-O

Gość gość
Jeju dziewczyny czemu wy myślicie, że jak schudniecie to będziecie mieć ciało jak "marzenie"? :( Dlaczego po prostu nie zaczniecie zdrowo jeść i ćwiczyć? Żeby mieć jędrne ciało, bez cellulitu, nie zwisające..? :( Po co stawiać sobie jakieś cyferki do której się dąży? Dlaczego waga jest dla was taka ważna przecież to tylko liczba:/

zgadzam się, ja nie patrzę nigdy na wagę, jak się czuje dobrze i podobam się to po co mi ta waga, która tak naprawdę nic nie mówi? teraz właśnie zauważyłam, że autorka chce mieć niedowagę. :O

Gość gość
myślisz że będę miała zwisającą skórę na szkielecie zamiast zgrabnego ciałka? :-O

Gość gość
W tym co piszecie jest racja . Zawsze wszyscy krzycza jedz zdrowo , cwicz , ale nie wiecie jak ciezko samemu dobrac sobie diete i wyznaczyc ile jesc lu dobrac idealne cwiczenia. po prostu zycie jest nie fair ze jedne sa laski a nie musza dbac o figure a drugie grube banie i co by sie nie staraly to i tak zostaja puszyste

po prostu zycie jest nie fair ze jedne sa laski a nie musza dbac o figure a drugie grube banie i co by sie nie staraly to i tak zostaja puszyste x ale może te co się objadają nie zauważają, że jedzą coś dziwnego i są częściej chore? potraktuj to jak wysoki próg bólu, osoba z niższym bardziej cierpi, ale szybciej zauważy nieprawidłowość trzeba żyć w zgodzie z organizmem co by się nie starały - - - - - normalny organizm nie tyje, gdy właściwie się odżywia. gdybym nie chudła wbrew logice to bym się przebadała nie wiem czemu pisze to osoba, która twierdzi, że 50 przy 161 to za dużo. mi się wydaje, że ta waga jest zdrowa nie wypiękniejesz samym jedzeniem, to jest niemożliwe.

Gość gość
nie mam pojecia ile ale przy niskim wzroscie wiadomo ze waga musi byc mniejsza . no chyba ze ktos jest wysportowany umiesniony to wtedy faktycznie waga moze byc wieksza

Gość gość
kiedy patrze jak ludzie potrafia zmienic sie w rok w dwa to po prostu podziwiam wytrwalosc i siłę ... gdybym umiala tak samo . czemu tak ciezko jest sie zawziac byc silnym mocnym , dazyc do celu pomalu cierpliwie... ktos chyba musial by mnie kopnac w d**e i porzadnie skrytykowac . cel niby jest ale motywacji wciaz brak

Po co dążyć do jakiejś chudości? Ciało bez kobiecych kształtów jest delikatnie mówiąc, aseksualne. x czyli nie wywołuje pociągu seksualnego?:) to świetnie, ja zawsze chcę być chuda i widzę, że słusznie. jestem spójną osobą, wbrew temu, co się o mnie mówi:)

Gość gość
jezeli spojrzec na seksualnosc to faktycznie jak jest cycek i tylek to dziewczyna wyglada seksownie jak jest plaska to nie koniecznie

Gość gość
Deskę się przytula? Płaską to się wyśmiewa.