Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co denerwuje Was u rodakow za granica

Polecane posty

Gość gość
Mnie danerwuje ze wciaz wp*****laja sie w nie swoje sprawy

Gość gość
wszyscy ci co tu piszą i to o czym piszą ....to właśnie ci ludzie są tacy od których trzeba jak najdalej !!!! najgorsze mendy plociuchy zawistniki prymitywy bez kultury i norm zachowawczych !

Gość gość
Mnie wlurza jedli Polacy którzy maja w d***e Polskę udzielają się na forach oraz głosują np na Dude aby zrobić komuś na złość bo doskonale wiedzą że nm ie wrocacdo Polski.osobom które mieszkają powyżej 10 lat poza Polska zabrać prawo głosu

Gość gość
Ja mieszkam w UK od 10 lat i nie glosowalam nigdy, za to te gnidy, ktore pcjaja sie na stolki, albo juz na nich siedza, sami ciagna do UK. Po co tu przyjezdzaja? Maja stolek w pl to niech od nas emigrantow sie odp*****la a nie nam mieszaja jeszcze tutaj, wciaz łapy chciwe wyciagaja, bo wiecznie im mało...

Gość gość
polki jako jedyne za granicą dają ciała kolorowym

Gość gość
oj, widac ze cie jakas Polka puscila bokiem. Polacy za to spedzaja zycie albo w robocie albo na chlaniu i nie wychodza z dresow, bo dzinsy i koszulka to juz szczyt elegancji wsrod nich.

Gość gość
A wy jesteście szczuropolakami i tyle!

Gość gość
Co mnie denerwuje? A jest tego troche - glosne przeklinanie, wszedzie, w parku, w autobusie, w pracy, w sklepie, nie tylko mezczyzni, ale tez kobiety - mowienie do wlasnych polskich dzieci w obcym lamanym jezyku - wieczne narzekanie na rodowitych mieszkancow danego kraju, ale zupelny brak checi jakiejkolwiek integracji, siedzenie w tym swoim polskim grajdole - typowa polska zasciankowosc, krytyka innych z powodu ubioru, stylu, wygladu, wyposazenia mieszkania - pogon za pieniadzem, brak zycia poza praca, wiecznie kasa i kasa i tez chwalenie sie gadzetami typu nowy telefon czy telewizor - wymaganie od kogos pomocy i strzelanie focha jak sie nei pomoze, niektorzy Polacy mysla, ze jak juz jestes z tego samego kraju to trzeba cie traktowac jak rodzine, w pracy pare razy mi sie zdazylo, ze jakis Polak sie oburzyl bo go potraktowalam jak innych pracownikow, ale przeciez on Polak i my sie powinnismy trzymac razem....