Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy iść na politechnikę jeżeli matmę zdałam słabo

Polecane posty

Gość gość

na 40 %? Zdawałam jeszcze na rozszerzeniu biologię, więc dzięki biologii raczej dostałabym się na np. inżynierię materiałową, inżynierię chemiczną i procesową, bezpieczeństwa albo biomedyczną? Co o tym sądzicie?

Gość gość
nie

Gość gość
podstawe? powiedz, ze zartujesz

Gość gość
idz, oczywiscie, bedziesz z wyzszej kasty

Gość gość
Wiem, że zawaliłam :P z matmy byłam zawsze średnia, ale jakoś dawałam sobie radę. A na maturze spanikowałam jak cholera, mózg mi się dosłownie wyłączył i trzęsły ręce.. nie wiem czemu aż tak, w każdym razie nie dręczcie mnie i nie wyzywajcie :P

Powiem Ci za na polibudzie matma i fizyka moga Cie zniszczyc. Zreszta na studia dzienne nie dostaniesz sie z takim wynikiem z matmy. Jesli wierzysz w siebie i wiesz ze stac Cie na wiecej i ze dasz sobie rade spróbuj na zaocznych

Gość gość
Dostanę się, bo na politechnikę liczy się jeden przedmiot, a ja mam akurat biologię rozszerzoną, czemu się wypowiadacie skoro nie wiecie??

To zalezy na jaki przedmiot chcesz pojsc bo np. na informatyke czy automatyke i robotyke czy budowe maszyn Twoja nawet 100% matura z biologii nic nie da

Gość gość
Ale dziękuję za opinię. Wierzę w siebie, ale może nie mam predyspozycji.. sama już nie wiem.

Gość gość
Chyba napisałam wszystkie kierunki w pierwszym poście.. na nie właśnie jest biologia do wyboru. Nie rób ze mnie głupiej, a raczej sam czytaj co ludzie piszą :P.