Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandra9893

Bolą mnie wszystkie zęby.

Polecane posty

Aktualnie jestem w trakcie leczenie zębów. Mam chyba 3 trutki. Często bolą mnie zęby i to wszystkie, przez ostatni czas tylko po prawej stronie (na dole i na górze). Mam wrażliwe zęby i mam pastę na takie właśnie zęby. Warto też dodać że mam 14 lat i mam już chyba dwie ośemki. I jedna wżyna mi się w policzek. Ból ten czasem jest dość słaby i po wzięciu tabletki przeciwbólowej znika, a czasem tabletki nie pomagają. Ostatnio ból trwał przez całą noc i znikł dopiero jakoś po południu. Aa i będe miała prawdopodobnie miała założony aparat.(bo mam trochę krzywe zęby na górze i szparkę między jedynkami). I nie wiem co zrobić na ten ból bo wzięłam tabletkę i nie przestały boleć i boje się że znów przez to nie będe spała całą noc :c

Gość jagodka wygodka
Gimbaza opanowala forum... To masz moze mleczaki dziecko i temu bolą??

Gość gość
Niech cię bolą tak żeby twój krzyk usłyszała cała wieś, umrzyj z bólu k****, umieraj w męczarniach przez cale życie.

Jezu... widze że nie potrzebnie szukam pomocy na tym forum. I nie nie mam mleczaków -,-

Gość gość
Pamiętaj żeby nie zdychac od razu tylko cierpieć przez kilkadziesiąt lat

Gość gość
sprobuj nurofen lub solpadeine

tylko jest już prawie 22 więc do sklepu nie pójdę, a z leków przeciwbólowych mam tylko metafen;/// Może zna ktoś jakieś domowe sposoby?;/

To nie są dobre tabletki, większość z nich produkuje się tylko dla zarobku. Najskuteczniejszy jest Ibuprom max, a jeśli to okaże się za słabe na ten ból to idź do lekarki i powiedz że chcesz coś na bazie tramadolu jeśli ból u ciebie jest na polu śródnerwowym.

Co do lodów - mogą pomóc gdy przyłożysz je do migdałków i szyi, wyrównasz oddech i ustabilizujesz ciśnienie krwi. Pamiętaj że im więcej się poruszasz tym ból będzie większy.

Gość gość
Wal zębami o ściane zeby ból byl jak najwiekszy. Masz umrzeć z bólu i ma to słyszeć cała wieś.

Gość gość
Mnie nie, ale tobie bedzie sie nudzić jak z bólu nie będziesz mogła nic zrobić

Dziękuje Jagoda, Poszłam do babci bo mieszka bardzo blisko mnie i ona miała ibuprom max i jeszcze tylko trochę mnie boli.

Gość gość
Modlitwa zaczyna już działać. A jutro będziesz wyć z bólu na całą wieś i pojedziesz do Czech na eutanazje.

Gość gość
Spraw mi tą przyjemność i umrzyj z bólu. Niech ci odetną po kolei paznokcie, palce, dłonie, stopy, ręce, rozerwą ci cipę, a potem wyjmą jelita.