Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy kobiety jesteście z natury nieczyste dlatego jesteście podludźmi

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda

Gość gość
i TY z tego nieczystego podludzia wyszedłeś... nie powiem z jakiego miejsca

Gość gość
generalnie jak chcesz na szybko historie, to : - sam byłem olany dla ćpuna, blokersa, dresa - zostawił ją w piątym miesiącu ciąży i uciekł , to była dziewczyna z którą 3 miesiące się spotykałem, - inna zostawiła mnie dla dresa-pakera, dziś jest samotną matką, spotykałem się z nią 2 miesiące, - na ile kojarzę kolejna moja ex-znajoma z którą coś mnie łączyło dłużej niż pare tygodni też jest dziś samotną matką, - mój kolega był zostawiony dla napakowanego wytatułowanego przystojniaka , który wkrótce zaczął tą dziewczynę okradać (wspólne pieniądze szły na alkohol dlaa niego i ... pewnego dnia ona wróciła i zastała go w łóżku z inną, dodam, że mieszkanie było JEJ), - mój kolejny znajomy jest złym człowiekiem, pije, imprezuje, notorycznie zdradza itd. miał dziewczynę u której mieszkał na jej koszt, ona przyprowadziła koleżankę bo miała się uczyć, musiała wyjść , on w tym czasie "poznał" tą nową koleżankę tak dobrze, że ... został ojcem, oczywiście zmył się i zostawił ją z dzieckiem, musi płacić alimenty, - moja matka zostawiła porządnego nauczyciela (kiedyś była nauczycielką), oraz zostawiła młodego żołnierza dla mojego ojca, mój ojciec już wtedy miał 2 wyroki na koncie, dziś ten wówczas młody żołnierz jest... generałem, a ten nauczyciel pisze książki i jest szanowanym wykładowcą uczelni wyższych, ona zmarnowała życie sobie, mi młodość (picie, brak pieniędzy, przemoc) a mogła wybrać dwu porządnych spokojnych facetów, no tak, ale pan generał ma 165 cm a mój stary miał ok. 175 (ona sama ma 155) wychowałbym się w bogatym kochającym domu spokojnym, a nie same długi, bieda, awantury, no ale kretynka myślała kroczem a nie mózgiem - matka kolegi - analogiczna historia, też ten sam schemat, pani nauczycielka wybiera napakowanego robotnika bez wykształcenia, robotnik przepija wszystko, dziś kolega z biedy musiał emigrować do anglii, - historie z okolicy w stylu dziewczyna zostawia przeciętniaka dla dresiarza ,który porucha ją kilka miesięcy i zostawia i tak dziewczyna przechodzi jako mięso między jednym a drugim dresm, płacząc jacy to faceci świnie tak, kolego, po pierwsze dla nich liczy się wygląd, czemu dranie ? no bo jak my siedzimy przed książkami na uczelni, to oni siedzą na siłowni, więc oni są bardziej atrakcyjni, bo np. na politechnice ja miałem projekty mechaniczne które liczyło się nieraz do 2 w nocy, od 9 do 17 byłem na uczelni, potem do 2 w nocy robiłem projekty, nie miałem czasu na siłownię, imprezy, musiałem dorabiać też itd. osoby mniej wykształcone często pracują fizycznie - to atrakcyjniejsze ciało, wykształceni pracują umysłowo, za biurkiem, przy komputerze, a to ciało niszczy itd.

Gość gość
sam jestes kurwa podludziem

Gość Milcz kurwooooo
Schowaj ten ryj tłusta świnio

Gość gość
sam masz tlusty ryj

Gość gość
napisał gejek siedząc przed komputerem z łapą w gaciach :)

Milutki jesteś,ale muszę cię rozczarować jestem szczupła :)a ryj ma świnka a nie kobieta :p

Gość gość
:)

Gość gość
karmenka nie sluchaj debili:) tu wchodza fececi uposledzeni:)

Gość gość
autorze, to twojej podmamy tez dotyczy

Gość gość
nieczyste to wy macie k***sy smierdzace, macie najgorszy brud swiata na tych waszych kiszkach

Przykre jest to że taki prymitywny człowiek ocenia innych nie widząc swoich bezpodstawnych płytkich wypowiedzi :(