Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avatse

Krwawienie przed okresem, śluz w pochwie, obawy

Polecane posty

Gość avatse

Witam, moja dziewczyna bierze tabletki antykoncepcyjne, otóż są obawy jak zawsze. Podczas seksu raz się zabezpieczamy, a raz nie, w tym rzecz, że w drugim wypadku zawsze uważamy i nigdy nie skończyłem w mojej dziewczynie. Problem jest taki, że ma ona teraz obawy, codziennie, ponieważ skończyła brać żółte tabletki i zaczęły jej się białe (nie wiem jakie to były ale było 3x7 żółte i 1x7 białe) i teraz jest problem. Boimy się cały czas że mogło się coś stać, ponieważ około 2-3 dni po skończeniu brania żółtych powinien się pojawić okres, mija 3ci dzień i nic, ma ona niewielkie krwawienia z pochwy oraz śluz w niej, klejący się, taki może trochę żółtawy. Mamy zamiar zrobić test, ale przed tym jednak chciałbym się upewnić czy jest wielkie ryzyko tej ciąży, ponieważ naprawdę żyjemy oboje w strachu. Pozdrawiam, liczę na odpowiedzi.

Gość gość
To nie by sex.Po to jest pochwa aby w niej kończyć.To samo mogłeś robić w desce z dziurką.

Gość gość
Przeczytajcie ulotkę informacyjną dołączoną do opakowania pigułek, tam powinna być informacja o różnych dziwnych dolegliwościach, które mogą się pojawiać. Może ten śluz dziwny to początki jakiejś infekcji. Na wszelki wypadek radzę zastosować przez kilka dni invag dopochwowy przywracający właściwą mikroflorę w pochwie. Wizyta u ginekologa też jest wskazana bo może to wszystko świadczyć o zachwianiach hormonalnych.