Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ZALAMANA.

Polecane posty

Gość gość

2 letnie dziecko od zawsze budzi sie kilka razy noca. Dzis osiagnela apogeum - 11 razy. Jakie badania jej zrobic? Bo jestem na skraju wyczerpania. Rodzinny twierdzi, ze "tak juz ma".... W dodatku teraz jestem w 2 ciazy (nieplanowana) i mam mega mdlosci...

Gość gość
Ale po co ona sie budzi? Chodzi mi o to czego chce jak sie obudzi, przytulenia, pić czy czegos innego?

Gość gość
stres z dnia ,za ciepło za duszno ,pić się chce ,brzuch pobolewa za zła dieta ,za dużo śpi w dzień ,albo z kolei jest przemęczona za dnia i potem tak właśnie jest że się niby śpi a się budzi . idź do pediatry da ci skierowanie na badanie

Gość gość
nie daj sie zbyć lekarzowi że dziecko tak ma bo jakaś przyczyna tego jest ze aż tyle razy się budzi ,masz prawo do skierowania na badania chociażby ogólne ,krew ,mocz zrób też badania w kierunku robaków .\\A może do neurologa będzie trzeba się udać i ty też się nie stresuj bo dziecko i jedno i drugie to czuje i się potem odbija na zdrowiu .

Gość gość
Nie wiem czemu sie budzi. Spi cienko przykryta, dostaje pic noca, diete ma bardzo dobra wg mnie... Pytam czy cos boli, mowi ze nie, a budzi sie z placzem na pol osiedla...

Gość gość
Moze lozko przestaw ,czy mala spi w łożeczku bo moj spal bardzo zle w lozeczku i zmienilam na dorosle łóżko z boczym zabezpieczeniem dziecko spalo rewelacyjnie.

Gość gość
A zęby wszystkie ma?????

Gość gość
ona spi sama w pokoju ? robiłaś badania na robaki ?

Gość gość
niektóre dzieci takie są moja budziła sie co 2 godziny do trzeciego roku życia

Gość gość
Spi tak samo w lozeczku jak i w lozku, przerobilam wszystkie kombinacje w jej pokoju, ze mna w lozku tez sie budzi. Ma wszystkie zeby od jakichs 5 miesiecy. Mleka w nocy nie pije, dostaje lekka kolacje, ale tak by sie najadla.

Gość gość
Za duzo wrazen,za.duzo ruchu i nozki bola? A moze jej za zimno? Ja szukalam rad,ze mi sie dziecko bidzo,kazdy mowil:za cieplo ma. A tu zonk. Mam cieplolubnego stwora i mimo,ze kark cieply to bylo mu za zimno,nie pasowala mu temperatura powoetrza ktorym oddychal. Dobrze spi,tzn cale noce dopiero jak ma.temperature powyzej 22 stopni w pokoju i cieplo ubrany. Spi odkryty,moze dlatego. Jak ma mniej stopni w pokoju to nie wysunie nosa spod koldry i poplakuje co chwila, rekord to prawie cala noc nie przespana. Ma to po mnie,bo ja przestalam wyc moim rodzicom jak nagrzali mi pokoj farelka do 25 stopni:P.