Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ależ mi dogadała

Polecane posty

Gość gość

Mam 39 lat, dwie córki, narzeczonego, a taka gówniara - 29 lat mi dogadała. Moje siostra to jej Ciotka od strony jej ojca. Powiedziałam do jej matki ,, wy to nie macie umiaru w piciu " oczywiście żartowałam a do gówniara do mnie, że chyba ja nie mam umiaru w piciu, żebym popatrzyła na siebie, że jestem hamska i mam przeprosić. Później jej syn -roczny pił z szklanki i moja córka przechodZiła i zaznaczyła o niego ( jej wersja) i szklanka upadła i rozbiła się. Ona oskarża moja córkę ! Powierzam jej że jak sie dziecka nie umie wychować to tak jest. Później jeszcze rozmawiałyśmy o paznokciach a że wcześniej widziałam że ona ma białe paznokcie to powiedziałam ,,Tylko wieśniacy malują paznokcie na biało" a ona ,,Tylko wieśniacy komentują innych, gdy sami są prostakami, hamami i nie mają własnego życia". Myślałam, że ją rozniose. Co za gówniara przecież wiadomo, że ja mam tutaj rację.

Gość gość
39 lat to Ty może będziesz miała za jakieś 25 gowniaro. Nikt nie uwierzy w to prowo.

Gość gość
wiem że to prowo ale trzeba naprawde być nudnym człowiekiem zeby takimi pierdołami sie zajmować.

Gość gość
ziewać mi się chce :classic_cool:

Gość gość
Ale o co chodzi???